fbpx

Vil du lære at mixe musik

//Vil du lære at mixe musik

Vil du lære at mixe musik

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det har aldrig været så populært at mixe tracks som det er i dag, og rigtig mange mænd prøvet at lære sig selv kunsten af at kunne mixe forskellige tracks sammen til det fedeste remix. Men det kræver en masse timers øvelse og koncentration, hvis man skal sammensætte de helt rigtige beats sammen så det er i harmoni med hinanden. Her får du derfor nogle råd til hvordan du bedst muligt kan komme i gang med dit DJ eventyr.

Find en pult som passer til dig

Mixerpulte kan være meget forskellige fra hinanden, det er derfor vigtigt at du sætter dig ind i den pult som du har kigget på, og finder ud af alle dens fordele og ulemper inden du køber den. Du kan evt. se anmeldelser på diverse Youtube kanaler og lære funktionerne grundlæggende herigennem. Dernæst vil du lære din nyindkøbte pult af kende ved at bruge masser af timer ved den.

Søger du et sted som sælger mixerpulte, så kan du læse meget mere og gå på opdagelse efter mixerpulte ved at klikke lige her.

Køb en god mikrofon

Hvis du tænker at du gerne vil forsøge dig med at indspille vokaler i dine mix, så gør du dig også klogt i at købe dig selv en god mikrofon som ikke opfanger støj fra omgivelserne. Det er derfor en del af udstyret som man ikke vælger at gå ned i pris på, da den er alt afgørende hvis du gerne vil lave god lyd selv.

Befind dig i akustiske forhold

Det er helt uundgåeligt ikke at skulle høre de mix igennem som man har siddet og lavet, og af den årsag er du nød til at sidde i et rum som har gode akustiske forhold, ellers kommer du aldrig til at kunne høre dit mix rigtigt, og finder heller aldrig den rigtige diskant i dit mix.

 

By |2019-04-16T11:51:59+00:00april 16th, 2019|Generelt|