fbpx

Vælg en controller til PS5 hos Av-Cables.dk

//Vælg en controller til PS5 hos Av-Cables.dk

Vælg en controller til PS5 hos Av-Cables.dk

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Av-Cables.dk sælger alt i elektronik, og du kan finde gadgets, tilbehør, kabler og meget i deres sortiment. Læs bl.a. om PS5 controller her.

Den nye PlayStation 5 er landet, og det er en revolution for gamere. Folk har stået i kø, ligget i kø og kæmpet om at få fat i den nye konsol, og de heldige har ikke fortrudt. En helt ny spiloplevelse med en ny generation af spil er til rådighed for de heldige, og hvis du kan lide at spille, så er det helt klart en oplevelse værd, og hvis du er en af de heldige, så skal du selvfølgelig også bruge en controller til PS5. På Av-Cables.dk sælges den nye PS5 controller til en god pris, og med denne controller får du virkelig en intensiveret spiloplevelse. Den nye PS5 controller har bl.a. længere batterilevetid end de forrige modeller, så du kan spille trådløst endnu længere tid. PS5 controlleren har bevaret og udviklet de haptiske feedback funktioner, som giver dig en indlevende spiloplevelse med vibrationsfunktioner. Desuden har den en ny lysbjælke, som giver brugbare intuitive signaler spillere iblandt, når du spiller multiplayer i samme rum.

Nye, spændende funktioner i PS5 controller

Den nye PS5 controller, som du kan købe hos Av-Cables.dk har mange nye spændende funktioner og effekter. Bl.a. får du med din PS5 controller en optageknap direkte på joysticket, så du kan optage dine bedste spilmomenter uden at skulle sætte dit spil på pause. På den måde kan ud dele dine spiloplevelser med dine venner eller på din YouTube kanal. Den har et intuitivt design, som ligger godt i hånden og som giver en indlevende spiloplevelse. Se den nye PS5 controller på deres hjemmeside www.av-cables.dk, hvor du kan finde alt i tilbehør til PlayStation. Mange spillere har allerede revolutioneret deres spiloplevelser med PlayStation 5, og folk er ellevilde. Du vil helt sikkert elske de helt nye spil fra alle de store spilproducenter, for det er en helt ny oplevelse for gamere. Læs mere på deres hjemmeside og se det store udvalg af tilbehør til PlayStation.

By |2021-01-15T00:00:00+00:00januar 15th, 2021|Elektronik|