fbpx

Undgå at betale for meget

//Undgå at betale for meget

Undgå at betale for meget

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke svært at finde ting her i livet, der er sjove at bruge penge på, og hvis man kigger sig bare en lille smule for, så er det faktisk heller ikke svært at finde ting, det er let at spare penge på. Hver gang man sparer penge, tjener man penge, og de kan så bruges på noget der er lidt sjovere.

Der er især fire steder, hvor man kan spare rigtig mange penge, men hvor det langt fra er alle der gør det. Det er ting der er tilbagevendende udgifter år efter år, og derfor også noget man kan spare rigtig mange penge på på den lange bane.

Forsikring, telefoni, bank, og TV

Fire af de helt store syndere er som du kan læse herover forsikring, bank, telefoni og tv. Det er udgifter som vi ofte ikke skænker de helt store tanker, fordi det er nogen af dem, der bare er der.

Forsikring

Forsikringer en frygtelig udgift, men det er en af dem, man naturligvis ikke kan være foruden, da det kan være ganske katastrofalt ikke at have en. Især hvis man har mange forsikringer som hus, ulykke, indbo, rejse, bil osv, kan der være mange penge at spare. Dels ved at samle dem et sted og få samlerabat og dels ved at indhente tilbud fra forskellige selskaber.

Telefoni

Der er rigtig mange, der betaler meget mere for deres abonnement på telefon såvel som bredbånd, end de behøver. I sær hvis man har haft det i lang tid, kan der ske meget med priserne. Selskaberne er ikke altid lige gode til at justere ens betaling, hvis der kommer billigere muligheder. Det er meget let at sammenligne tele, mobil- og bredbåndsselskaber, og du kan hurtigt spare et par hundrede kroner hver eneste måned, hvilket om året løber op i mange penge.

Bank

Det er et af de steder, hvor der er ganske få som skifter, selvom det kan være dyrt at lade vær. Det især hvis man har lån og kassekredit, at det kan være en rigtig fornuftig ide at gå gennemgået sine bankforretninger og eventuelt indhente tilbud fra en anden bank. Det er langt lettere at skifte end man tror, så det kan være en god ide at undersøge mulighederne.

TV

Priserne på TV pakker stiger og stiger, også selvom der ikke kommer flere kanaler til. Især sport er blevet meget dyrt, og derfor stiger priserne. Samtidig er der  færre og færre der rent faktisk ser tv. Der kan derfor være for ræson i at kigge på om man ser de kanaler man betaler for, et rigtig god bud er, at det gør du ikke, og det kan være forskelle på tusinder af kroner.

De tusindvis af kroner du nu har sparet kunne du bruge på gode vine eller en tur til Spanien og så fodbold – det er da lidt sjovere.

By |2018-09-13T10:05:15+00:00september 13th, 2018|Sparetips|