fbpx

To gode ideer til den fedeste polterabend

//To gode ideer til den fedeste polterabend

To gode ideer til den fedeste polterabend

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du en ven der skal giftes? Så er dig og de andre venner sikkert allerede ved at udtænke planen for den perfekte polterabend. I vil sikkert gerne give jeres ven, en dag han sent vil glemme. Mange vælger de traditionelle løsninger, når de vælger aktiviteter til en polterabend. Mangler I nogle ideer, der ligger udover de traditionelle ideer, som kan gøre brudgommens polterabend endnu federe? Så er du landet det helt rigtige sted. Herunder får du to bud på underholdende aktiviteter til en uforglemmelig polterabend.

Mystik, gåder og logik

Det første bud på en fed aktivitet er et escape room spil. Spillet emmer af mystik, og I skal sammen løse gåder og koder. I bliver smækket inde i et mystisk rum, hvorefter det er jeres opgave at tænke logisk, så I kan knække koden til at komme ud ad rummet igen. Prøv et escape room i København og få jeres samarbejdsevner udfordret på en sjov måde. Vælg mellem tre typer af mystiske rum f.eks. The Killing Room, hvor en seriemorder er løs.

I vil blive rystet rigtig godt sammen på tværs af vennegruppen og lære hinanden at kende på helt nye måder, når I sammen skal tænke logisk og klogt for at kunne løse mysteriet.

Tag på en udfordrende skattejagt

Når I prøver anderledes og nye aktiviteter sammen, vil I naturligt blive rystet sammen og lære nye sider af hinanden at kende. Holder I polterabend i København? Så tag på en spændende og underholdende skattejagt på historiske steder i København og være f.eks. med til at løse mysteriet om Kongens Hemmelighed i Kongens Have. Skattejagten er tilrettelagt på forhånd, så I slipper for besværet ved at planlægge en skattejagt på egen hånd. Nyd blot oplevelsen, adrenalinens sus og hinandens selskab på en dag I sent vil glemme.

By |2019-12-09T00:00:00+00:00december 9th, 2019|Fest|