fbpx

Tid til du kan sætte præg på hjemmet

//Tid til du kan sætte præg på hjemmet

Tid til du kan sætte præg på hjemmet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du en af de typer mænd, som ikke har det helt store at skulle have sagt i hjemmet, så er du ikke alene – bare rolig. Der er mange mænd derude, som ikke kan tage en vase eller maleri med hjem, uden det bliver gransket og inspiceret af den kvindelige beboer i hjemmet. Nogle mænd kan affinde sig med sådan en tilværelse, hvor andre mænd er mere selvstændige og om ikke andet forsøger at sætte en fod i jorden og stå fast på sin holdning. Det er dog langt fra alle, som virkelig lykkedes med at være selvstændig i en sådan situation.

Men der er stadig håb, hvis vi mænd skal have en lille smule værdighed i behold. Er du ansat et sted, hvor I enten giver eller modtager en masse reklamegaver, så kan du jo tage nogle af disse med hjem til fruen og fortælle, at det er noget, du har modtaget på arbejdet og er nødt til at hænge et maleri op eller sætte en figur på en af jeres hylder, da chefen ellers ikke vil godtage, at du tog disse gaver med hjem. Nogle gange kan sådanne reklamegaver være en mandlig computertaske, og her behøver din partner altså ikke at blande sig i, hvad du bærer din computer og/eller andre ejendele i.

Dog er det de færreste, som ønsker at anvende en stor jakke eller taske i form af reklamegaver, hvis der er printet et stort fedt logo på ryggen eller på fronten. Da bliver det for meget af det gode, og vi vil heller ikke anbefale jer, der læser med derude, at bære nogle produkter med store logoer, da det siger mere om jer, end det siger om de firmaer, som sender reklamegaverne til den virksomhed, du er ansat i. Ja, her fik I så lige vores helt subjektive holdning med.

By |2020-05-28T09:32:59+00:00maj 28th, 2020|Hjem|