fbpx

Tag på herretur i sommerhus

//Tag på herretur i sommerhus

Tag på herretur i sommerhus

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange mænd har svært ved at holde live i deres venskaber. Hvor kvinder gladelig inviterer hinanden på cafe eller hjem til hinanden for bare at sidde og snakke m løst og fast, har mænd det noget sværere med den slags. Mænd vil langt hellere samles om en aktivitet, så de ikke behøver at blotte sig nær så meget følelsesmæssigt. Det er meget muligt, at det ikke er sundt, men som mand er det noget, du bør være opmærksom på. Det kan nemlig hjælpe dig milevidt i dit eget følelsesliv, ligesom det kan hjælpe dig med at holde gang i gamle venskaber. Med den viden er det nemlig meget nemmere at arrangere en vellykket aften eller tur med gamle venner.

Fællesaktiviteter

Hvad denne aktivitet skal være, kan det dog være svært at sige noget om. Alt efter jeres fælles interesser, kan det nemlig variere meget. Der er dog en grund til, at det at se en fodboldkamp nærmest er blevet synonymt med en herreaften. For det første er det bare en god og regelmæssig undskyldning for at få set hinanden. Derudover er fodbold også noget af det, der interesserer langt de fleste mænd i et eller andet omfang, uden at det nødvendigvis betyder, at man skal sidde musestille de næste 90 minutter. Der er altså også rig mulighed for at drille hinanden og få vendt løst og fast, mens man har parallel blikretning. Det er nærmest som skabt til en herreaften.

Herretur i sommerhus

Kunne du dog godt tænke dig at arrangere noget lidt længerevarende end en fodboldkamp over en dåseøl, kan det dog også lade sig gøre. Det kunne jo for eksempel være, at du har nogle gamle venner fra skole eller lignende, som du gerne vil bruge noget tid på at se igen. I så fald er en herretur i sommerhus det oplagte valg. Hvis du altså længe har tænkt over et gensyn med gamle venner, så lej et sommerhus her, læg et kort program og inviter dem over.

Først og fremmest betyder det, at I alle kommer lidt på afstand af kone og børn, så I har mulighed for bare at huske, hvordan det er at være en drengerøv med gutterne. Derudover er der dog også med det samme noget at lave. På en herretur i sommerhus er der nemlig rig mulighed for at tage sig god tid med maden, gå på opdagelse i de ofte smukke omgivelser, og benytte sig af nogle af de mange faciliteter, der nærmest med sikkerhed er i et sommerhus. Der kan dog også hurtigt gå hen at blive en masse fritid, hvis I ikke lige er de store vildmarksmennesker, elsker at lave mad sammen eller godt kan lide at spille bold. Netop derfor kan det være en god ide at lægge et kort program. Det behøver dog ikke at bestå af andet end et par aktiviteter. Det kan være alt fra et par medbragte brætspil til en fodboldkamp i fjernsynet. Bold er nemlig altid en sikker vinder. Også på herretur i sommerhus.

By |2020-10-09T12:11:37+00:00september 13th, 2020|Ferie|