fbpx

Skift din glødepærer ud med led

/, Sparetips/Skift din glødepærer ud med led

Skift din glødepærer ud med led

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Glødepærer vs. led

Skal du være med på de nyeste, så kræver det som regel også at man investere store beløb når man skal opgradere. Dette gælder dog ikke, når det kommer til pærer. Der er mange som stadig har de gamle glødepærer. Selv om de gamle pærer giver et varmt og hyggeligt lys, så bruger de til gengæld mere strøm og de holder ikke længe. De gamle pærer har det med ikke at kunne holde i længere tid, da den tråd, hvor strømmen kommer igennem, har det med at springe efter et stykke tid. Med de nye led lyskilder er det en anden snak.

Bedre lyskilder

De nye led-pærer holder længere og bruger mindre strøm. De holder længere da selve lyset kommer fra en led, som er en lysdiode, der ikke er afhængig af den skrøbelige tråd, som giver lyset i en glødepære. Led-pærer producere heller ikke så meget varme og så koster de faktisk også mindre. Skal du have nogle af dine gamle glødepærer skiftet ud med led-pærer, kan du finde nogle af de bedste gennem dette link. Du behøves med disse pærer ikke at skifte dem ud i lang tid. Så selv om at du finder nogle led-pærer, som er lidt dyre end de gamle, så holde de stadig væk længere.

Hvad med selve lyset?

Er du bange for at du får et koldt og blåt lys, når du køber led, så skal du ikke være bekymret. Led-pærer kan fås med mange forskellige toner eller farvetemperature som det hedder. Led-pærer kan lyse i flere farvetoner og flere forskellige slags lysstyrker, hvilket gør denne type pærer mere praktiske og agile. Man kan nærmest sige at en led-pærer er overlægen i forhold til glødepæren. Det eneste formål glødepæren ville have i dag, skulle være hvis man skulle skabe et rustikt look eller en bestemt stemning, så ville glødepæren være perfekt til dette.

By |2019-04-01T06:57:34+00:00april 1st, 2019|Elektronik, Sparetips|