fbpx

Skal du holde herreaften?

/, Hjem/Skal du holde herreaften?

Skal du holde herreaften?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er det din tur til at holde herreaften denne gang? Er du i tvivl om, hvad du skal finde på? Det skal gerne være det bedste af det bedste, når du får besøg. Et must er kolde øl, så hvis du ikke allerede har nogle på køl, så er det ved at være på tide.

Hvad skal I spise?

Det kan være svært at finde det perfekte mad. Du kan vælge at grille en stor steg, så I får noget lækkert rødt kød. Det kan de fleste lide. Ved siden af kan du lave bearnaisesovs og nogle kartofler. Måske er det en menu, som I allerede har fået før. Til tider kan det også være træls at skulle være væk fra gæsterne, når der skal tjekkes til stegen.

Hvis I gerne vil prøve noget andet, så kan I prøve at bruge en raclette grill. Denne kan stå på bordet, så hver mand tilbereder sin eget mad. Du skal blot sørge for at kødet er klar til at komme på grillen. På den måde kan de også hver især vælge, hvad de gerne vil have. Det smarte ved en raclette grill er, at I kan sidde sammen og lave maden. Det betyder, at du ikke skal rende frem og tilbage for at tjekke til kødet. Her kan du sidde dig ned og snakke med dine gæster imens I sammen laver maden. Har du ikke nogen raclette grill endnu? Så kan du købe en her.

Orker du slet ikke at lave mad? Så kan du også vælge at bestille mad udefra. Mange steder har i dag takeaway, så I sagtens kan få noget lækkert mad, selvom det er takeaway. Så slipper du både for at lave mad og opvasken bliver også minimeret. Uanset hvad du vil, så kan det være en god idé at være ude i god tid, så du er sikker på at kunne få lige præcis det, som du gerne vil have.

By |2019-01-23T13:39:47+00:00januar 23rd, 2019|Fest, Hjem|