fbpx

Skal dig og gutterne have den perfekte aften?

//Skal dig og gutterne have den perfekte aften?

Skal dig og gutterne have den perfekte aften?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har man en god sammentømret kreds af gode venner som man måske har ses med i flere år, så kan det være en god idé at man en gang om året vælger at tage en rigtig herretur. En tur der er planlagt god tid i forvejen så man ved at alle mand har taget fri fra arbejde eller ikke har lagt andre planer i den weekend og man dermed ved at man kan få hele holdet med.

Der er mange holdninger til hvad sådan en tur skal være. Nogle kan rigtig godt lide at det bliver lidt ekstremt. Det kunne f.eks. være at man tager ud og spiller f.eks. paintball eller kører go cart. Hvis man godt kan lide det meget ekstremt, så skal det nok være en slags overlevelsestur i de svenske skove. Dog har vi også set tilfælde med at man kan få en rigtig billig og fed forlænget weekend ved at tage til et land i Østeuropa f.eks. Polen.

Det kan dog også bare være at i gerne vil have en fed fest herhjemme. I mødes et sted og spiser noget lækkert mad, drikker noget sprut og tager dermed videre ud i byens natteliv. Det kræver væsentlig mindre forberedelse og mindre kalender planlægning fra alles side at man ikke skal til at tage en hel weekend og måske nogle arbejdsdage ud. Hvis i vælger at gå med denne model, er der dog stadig nogle ting i skal have planlægt. Hvem står for maden? Hvor skal det holdes henne? Skal i prioritere at bruge penge på bordpynt som dette, eller er det noget i er ret ligeglade med og vil hellere have at der er brugt flere penge på øl og sprut

Det vigtigste er dog at i får en fed tur og sammenholdet bliver endnu stærkere end et var før turen

By |2020-03-18T09:54:40+00:00marts 18th, 2020|Fest|