fbpx

Skab et mandehjørne på terrassen

//Skab et mandehjørne på terrassen

Skab et mandehjørne på terrassen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Man taler hele tiden om drømmen om et mandeværelse i boligen. Men hvad med at hive dette rum med ud på terrassen? På denne måde kan du skabe et fantastisk hjørne, hvor du kan sidde og nyde en kold øl med alle gutterne.

En terrasse kan hurtigt blive lidt for romantisk med alverdens blomster og nipsting. Men med fem simple råd kan du forvandle udearealet til et indbydende rum for hankønnet. Herunder får du fem gode råd til hvordan du skaber dette.

5 tips og tricks til en fantastisk terrasse

  1. Vælg nogle gode og afslappende havemøbler. Dette kan med fordel være et loungesæt, hvor man for alvor kan læne sig tilbage. Sådan et sæt indbyder til hygge og lange aftener udendørs. Husk de varme puder, hynder og tæpper.

  2. Og når vi i forvejen taler om lange aftener. Så kan det være en god idé at investere i terrassevarmer. På denne måde kan I sidde udenfor hele året rundt uanset hvad temperaturen siger. Tænd op for både varmen og hyggen med en fremragende terrassevarmer. En god investering, som du bestemt ikke vil fortryde.

  3. Husk underholdningen. Køb nogle sjove havespil såsom vikingespil, et bordfodboldbord eller andre underholdende spil, som vil få timerne til at flyve afsted.

  4. Glem ej indretningen og hyggen. På trods af det er et vaskeægte mandehjørne, så kan man godt give den gas med planter, blomster og lanterner. Dette skruer for alvor ekstra op for hyggen og skaber et fantastisk rum.

  5. Grillen. Dette er alfa og omega på en god terrasse. Her kan du grille lækre sprøde pølser og røde bøffer. Hvis du vil kæle lidt ekstra for detaljerne, så kan man med fordel indrette et helt udekøkken, hvor du kan kokkerere lækre måltider til alle gæsterne.

Snart vil du have skabt et udeareal, som alle gutterne vil valfarte til.


By |2021-07-29T00:00:00+00:00juli 29th, 2021|Hjem|