fbpx

Sådan arrangerer du den perfekte mandeaften

//Sådan arrangerer du den perfekte mandeaften

Sådan arrangerer du den perfekte mandeaften

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Står du for at arrangere næste arrangement for kammeraterne? Du vil naturligvis gerne gøre det godt, så der skal være styr på det hele. En mandeaften er den perfekte måde at tilbringe kvalitetstid sammen i hinandens selskab – så hvorfor ikke arrangere en aften med rigtig god mad og lækker vin? Læs med og få et par gode råd, så du er klar til at holde en hyggelig komsammen for dine venner.

Lave mad selv eller få mad udefra?

Når du skal planlægge en mandeaften, skal du først og fremmest finde ud af, hvorvidt du har lyst til at stå i køkkenet eller ej. Det er rigtig hyggeligt at lave maden sammen, hvis I har lyst til det. Vil du hellere kunne læne dig tilbage og slå benene op, så kan du vælge at få mad udefra. Så kan du bruge mere tid på kammeraterne end at stå og kokkerere i køkkenet. Til maden hører der sig selvfølgelig et godt glas vin til – prøv for eksempel en vin fra Zinfandel.

Planlæg aktiviteter til aftenen

Nogle sjove aktiviteter gør mandeaftenen succesfuld. Står du for at arrangere aftenen, så snak eventuelt med dine venner om, hvad I kunne tænke jer at lave til mandeaftenen. Her er et par idéer til, hvad I kan give jer til på aftenen, som du frit kan lade dig inspirere af:

  • Et slag poker – lidt venskabelig konkurrence er altid sjovt, og så kan I aftale en fælles præmie til vinderen.

  • Tage på bar og få en øl.

  • Se en fodboldkamp på stadion, hvis I er interesseret i fodbold.

  • Er I ølentusiaster, så skal I da tage på en ølsmagning, hvor der står humle og malt på menuen.

Det er en rigtig god idé at planlægge nogle aktiviteter, der går ud fra jeres fælles interesser. Det vil give god garanti for en sjov og vellykket mandeaften.

By |2020-11-27T00:00:00+00:00november 27th, 2020|Hjem|