fbpx

Sådan sikrer I at I begge får en god nats søvn

//Sådan sikrer I at I begge får en god nats søvn

Sådan sikrer I at I begge får en god nats søvn

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En god nats søvn er grundlæggende, for at man får en god dag. Hvis man ikke har sovet godt, bliver man nemmere stresset, og man er mere irritabel. Hvis I har svært ved at få sovet ordentligt, så kan I læse med i denne artikel, der giver en række tips og tricks til, hvordan begge parter i soveværelset bliver sikret en ordentlig kvalitetssøvn.

Lyde i soveværelset

Der er mange lyde, der kan være irriterende i soveværelset. Er det en af jer, der er slem til at lave lydene, kan det være rigtig frustrerende for den anden. Forstyrrende lyde kan fx være, at én af jer taler i søvne eller måske at én af jer snorker. Er det tilfældet, kan det være en god ide at få foretaget en behandling mod snorken. Der findes flere måder at gøre dette på, alt efter om din snorken skyldes forkert sovestilling, for lidt plads i næseskillevæggen eller noget helt andet. Rådfør jer med en specialist og find den løsning der passer bedst til jer.

Ud med telefonerne

Når vi bruger vores telefoner, computere og fjernsyn i ét væk, bliver vores hjerner udsat for utrolig meget blåt lys. Det påvirker vores hjerner og holder os vågne. Derfor er det også en skrækkelig ting for nattesøvnen at tage sin telefon med i seng. Faktisk mener flere eksperter, at man skal lade være med at udsætte øjnene for blåt lys en time før man går i seng. Telefonen og diverse sociale medier er desuden indrettet til at holde dig fanget af skærmen. Derfor kommer du også hurtigt til at ligge og kigge videoer i meget længere tid end højst nødvendigt. Sæt dig i stedet og læs en god bog eller dagens avis.

Et godt knald

Man skal aldrig sige nej til et godt knald, og hvis du og din partner er til lækker aftensex, så kan det være en rigtig god metode til at få kroppen gjort klar til nattesøvnen. Efter en orgasme er din krop afslappet, tilfreds og klar til at få en dejlig lang søvn. Hvis du ikke har en partner, eller hvis han eller hun er væk en nat, kan onani også sagtens være en fordelagtig løsning.

Andre tips og tricks

Der er en række andre ting, du kan sørge for er ordnet inden I skal sove. Sørg blandt andet for at have den rigtige pude og en ordentlig seng, at sengetøjet er lækkert og rent, og at soveværelset bliver luftet ud jævnligt. Det kan også være en fordel at få installeret nogle gode mørklægningsgardiner, særligt hvis I bor i byen med meget indfaldslys om natten. Selvom du måske aldrig har tænkt over det eller lagt mærke til det, så kan lys være meget generende for din nattesøvn.

By |2020-11-30T15:39:33+00:00november 30th, 2020|Generelt|