fbpx

Sådan får du et flot og velplejet skæg

//Sådan får du et flot og velplejet skæg

Sådan får du et flot og velplejet skæg

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Drømmer du om et flot skæg? Så er du ikke alene. Mange mænd drømmer om et flot og velplejet skæg. Fuldskægget har fået renæssance, og selv overskægget synes at være kommet tilbage på mode. Alle er med andre ord vilde med skæg, og derfor er det heller ikke svært at forstå, hvorfor mange drømmer om at gro deres eget af slagsen.

Men hvordan får man lige sådan et? Hvad kan man selv gøre for at sikre, at skægget bliver pænt? Det er der flere forskellige svar på. De vigtigste af dem kan du finde nedenunder.

 

Lad være med at springe plejeprodukterne over

Den her er mange mænd nok skyldige i. Du tænker måske, at du nemt kan springe plejeprodukterne over og gro et flot og velplejet skæg på egen hånd. Og det kan du måske også, hvis du er heldig. Men det kommer til at tage længere tid, og det er svært at benægte, at resultatet typisk bliver pænere, hvis du bruger plejeprodukter til formålet.

Udvalget af plejeprodukter til skæg er stort. Mange er glade for en god skægolie, men en kam eller en børste og en saks til at trimme skægget med er også godt og essentielle køb – særligt hvis du ønsker at gro et fuldskæg. En god idé kan være at starte med et begyndersæt, hvis du ikke tidligere har investeret i skægpleje eller et skægvækst kit, der hjælper dig med at gro dit skæg hurtigt og sundt og samtidig indeholder alt, hvad du behøver for at få et velplejet og pænt skæg.

 

Hav tålmodighed!

Det sidst råd er måske det mest irriterende. Et flot og velplejet skæg kræver nemlig ikke mindst tålmodighed. Det pudsige er nemlig, at hvis man ikke ønsker skægvækst, så har skæg det med at gro enormt hurtigt, så det føles som om, man skal barbere sig hele tiden. Men ønsker man sig omvendt et flot og fyldigt skæg, føles det pludselig som om hårene gror virkelig langsomt.

Det tager tid at anlægge sig et skæg – både i længden og i formen, så du kan godt lægge forhåbningerne om et velplejet fuldskæg allerede i næste uge på hylden. Så hav tålmodighed og bestem dig for, hvad du vil med dit skæg, inden du begynder at gro det ud. Så kommer du ikke til at tage spontane beslutninger undervejs, der i sidste ende går ud over resultatet.

By |2020-12-24T21:26:56+00:00december 17th, 2020|Generelt|