fbpx

Rigtige mænd kan lave mad udenfor

//Rigtige mænd kan lave mad udenfor

Rigtige mænd kan lave mad udenfor

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I dag er det blevet mere populært blandt mænd at stå i køkkenet og lave mad. Det er måske de store maskuline kokkeknive som trækker i os. Det er da bestemt også en sund hobby at have. Men en ting er at kunne lave mad indenfor i kontrollerede rammer, det bliver nemlig hurtigt en anden oplevelse, når madlavningen rykkes udenfor. Her er der heller ikke tale om den store teknologiske gasgrill, som for mange mænd ellers er selve symbolet på deres mandlighed. Men en rigtig mand skal også kunne lave mad i naturen over levende ild og på flere andre måder.

Grill mad over bål

For mange mænd hænger det at kunne grille en masse typer kød på en grill direkte sammen med det at være mand. Men det kan altså være noget sværere at gøre over et bål. Først og fremmest skal man lave et godt bål som kan brænde i lang tid, og det er måske ikke så nemt, som det måske ser ud. Men når bålet først er bygget, så kan bålet bruges til at grille på et utal af forskellige måder. Find masser af inspiration her.

Lav mad i et hul

Når man laver mad i naturen, skal der naturligvis bruges ild til alt, da man skal bruge en høj temperatur. Derfor er det ikke kun til metoden herover som skal bruge et bål. Men hvis man gerne vil lave et nemt og enkelt måltid som fx består af en blanding af grøntsager, kan det være en fordel at tilberede det i et hul.

Lav din egen lerovn i haven

De fleste danskere får pizza et par gange om måneden, og det er altid lidt mere lækkert, når man laver den selv. Men det er dog de færreste danskere som har en rigtig pizzaovn stående. Men hvis man er interesseret i at få en, så kan man relativt enkelt lave en selv som kan stå ude i haven.

By |2019-02-11T07:35:37+00:00februar 8th, 2019|Madlavning|