fbpx

Rigtige mænd går op i deres børns sundhed

//Rigtige mænd går op i deres børns sundhed

Rigtige mænd går op i deres børns sundhed

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mandlighed

Der er mange måder at vise sin mandlighed på i dag, men nogle måder overskygger andre. Her er det specielt medier, som påvirker hvordan mandligheden skal vises og gøres. De fleste af os mænd vil jo gerne vise det modsatte køn, at vi kan godt finde ud af at være mænd. Men hvordan er man en rigtig mand? Hvis vi skal følge filosofien og det image, som medierne gerne vil fremhæve i denne tid, så skal vi være lidt mere hulemænd. Men fungere, det at være hulemand, i dag? Rigtige mænd bliver portrætteret i de forskellige tv-serier, som Game of Thrones og Vikings, at man skal være vild, stor og have et godt fuldskæg og måske også behandle kvinder med hård hånd. Det er den ret maskuline og dominerende type, som bliver sat i scene her.

Den rigtige mand i dag

Mænd som tager sig af deres børn og har en selvkontrol er et værdisæt, som der i dag bliver sat pris på. Hvis man har brug for nogle råd til hvordan man kan tage sig, er sine børn, så er et godt sted at starte, at købe økologisk. Det gælder i alt fra babytøj, puder & dyner til sutter. Få endelig inspiration fra denne side.

Den moderne mand

Vores moderne liv i dag er ikke afhængigt af at slå andre ihjel, tvært i mod. I dag vil de fleste kvinder beskrive at en rigtig mand har bløde værdier, som samvær med familien, rolighed og kontrolleret. F.eks. det med at gå op i deres enge børn og deres sundhed, er bestemt en blød værdi og noget, som gør en i dag til en rigtig mand. Man må ej heller glemme at tage sig rigtig godt af sin partner. Det er et liv med nærhed og kærlighed, som bliver hvert sat og ikke de mere fantasifulde og ekstremt maskuline mænd i tv-serierne.

By |2018-12-17T08:23:29+00:00december 17th, 2018|Generelt|