fbpx

Pølsemix

//Pølsemix

Pølsemix

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sådan laver du rigtige mandemad

Vil du også invitere gutterne over til en god omgang mandemad? En rigtig fed middag, der giver fist bumps og high-fives fra alle vennerne? Læs med her og få en masse ideer til maden, der skal på bordet til næste guys night.

Hvem elsker ikke en god omgang pølsemix? Ingen! Det er derfor en genial idé til både guys night og så er det samtidig også en super god hangover food – hvis nu man har fået lidt for mange øller indenbords til herreaften! Det er heller en ret, der tager specielt lang tid at lave – og så smager det fantastisk. Der findes tonsvis af opskrifter på nettet, men den vigtigste ingrediens er uden tvivl pølserne – og hvis du vælger de forkerte pølser, så går det ud over kvaliteten på hele retten. Vælg en god sønderjysk pølse – det er altid de bedste – og så skal du nok få lavet en rigtig lækker omgang pølsemix på ingen tid.

Hvis der er noget, der virkelig kan kaldes for mandemad, så er det spareribs – den eneste ret (på nær måske lige hotwings), hvor det er tilladt at spise med fingrene. Det er det der med at hive kødet direkte af knoglerne med tænderne, der virkelig får os til at føle os som vikinger. Spareribs kan selvfølgelig laves fra bunden. Det kræver lige en lille tur forbi slagteren og så kræver det tonsvis af barbecue sovs – og også lidt tålmodighed og tid i køkkenet. Det kan dog også gøres på den nemme måde. Køb nogle færdige spareribs i supermarkedet og smid dem i ovnen – de er mindst lige så gode, som når du laver dem selv, men det tager ingen tid.

Det er ikke en ordentlig herremiddag uden den slemme bad boy burger. Steg nogle lækre bøffer, varm nogle burgerboller og skær lidt grønt og stil masser af forskellige dressinger og sovs på bordet. Det er byg selv burger, når det er bedst. Det er lækkert, og så er der også noget for enhver. Alle kan lave lige den burger, de bedst kan lide – og med nogle pommes frites med som tilbehør kan det ikke gå galt.

Og husk på – uanset hvad du laver, så skal der selvfølgelig øl på bordet!

By |2019-09-24T09:18:12+00:00september 23rd, 2019|Madlavning|