fbpx

Vigtigt når du skal have ny barbermaskine.

//Vigtigt når du skal have ny barbermaskine.

Vigtigt når du skal have ny barbermaskine.

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Tæt eller trimmet barbering?

Nogle passer det til at have skæg, andre gør det ikke. Heldigvis er der lavet barbermaskiner til begge formål, så du kan få den barbering som du helst vil have.

Skal du have en tæt barbering, er det vores anbefaling at du går efter en barbermaskine med såkaldt faldt barberhoved. Bladende på disser maskiner sidder rigtig tætte, og det sikre dig at du for en god og tæt barbering, De fleste maskiner løfter din hår, som gør at den får nemmere fat i hårene. Den klipper derfor helt ned til huden, helt uden at rive, eller nive.

Er du mere skæg typen, som bare lige skal trimmes af og til. Så skal du vælge en barbermaskine, som har tilhørende aftagelige barberhoveder. Med sådan en maskine kan du helt ned til mindste millimeter, få dig en rigtig flot barbering, og altid holde dit look med tilhørende skæg. Til sådan en maskine følger der gerne lidt forskellige hoveder med hver deres millimeter afstand. Desuden følger der også en aftagelig skære med. Sådan en som gerne er på alm. hårtrimmere. Du kan derfor selv lave en flot linje, til dit skæg, så det bliver helt lige i kanten.

Vandtæt barbermaskine

Når du skal ud og finde dig en ny maskine anbefaler vi, at du altid går efter maskiner som er vandtætte. Det giver én, en rigtig stor frihed, da du kan nå at få dig en hurtig barbering, fx mens at du er i bad. En anden grund er også, at det er meget nemmere at rengøre sin barbermaskine under vandhanen, og man er sikker på at man har fået renset den tilstrækkeligt.

Lad vær med at gå ned på kvalitet!

Vores sidste anbefaling er at du ikke går ned på kvalitet, når du skal ud og investere i en ny barbermaskine. Vi ved at prisen så også er højere, men på længere sigt kan det ikke betale sig at lade være. En barbermaskine af god kvalitet er du sikker på holder i mange år, og bladenes levetid må man selvfølgelig ikke glemme. Gode kvalitetsblade, er uden tvivl skarpere i meget længere tid, og du vil derfor få en mere tilfredsstillende barbering over lang tid.

By |2018-08-30T13:56:42+00:00august 30th, 2018|Elektronik|