fbpx

Når et veltrimmet skæg er altafgørende

//Når et veltrimmet skæg er altafgørende

Når et veltrimmet skæg er altafgørende

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nogle tror at det kun er vigtigt at ens tøjstil er iorden, men det er faktisk ligeså essentielt at ens hår og skæg også er veltrimmet og friseret. Mange kvinde ser en mand med pjusket hår eller skæg som en sjusket og uhumsk mand, selvom han måske har det ”rigtige” tøj og sko på.
Det er i bund og grund lige meget om du har langt eller kort skæg, når bare det er velplejet.
Der findes mange mænd som er kendt for deres velplejede skæg som f.eks. David Beckham
En viden mange ikke er klar over er at skæg indeholder utroligt mange bakterier, hvis man ikke vasker det, som man ville gøre med sit hår, og det er der utroligt mange der glemmer.
Der findes en række shampooer og balsam, som ikke kun gør dit skæg rent men også pænt at se på.

Sådan skal et veltrimmet skæg se ud

Der er en række retningslinjer for hvordan et skæg er veltrimmet.
Først og fremmest skal du sørge for at følge din ansigtsstruktur, så skægget passer til din ansigtsform, gerne en længde på mellem 6 og 12 mm. Derudover skal dit overskæg være trimmet så ingen hår stikker ned over den overlæbe, det mindske både risikoen for at få mad i skægget, samt det ser ikke så rodet.
Hvis man har tendens til dobbelthage, kan det anbefales at Klippe skægget helt tæt til adamsæblet med en skægtrimmer (0,5 eller 1 mm) og derfra følge skæggets kant hele vejen rundt i begge sider op til ørerne.
Du kan finde et udvalg af trimmer, vil ville anbefale til at trimme dit skæg med, på dette link.

Du er nu helt klar til at blære dig i vennekredsen med, dit nye velplejede skæg, hvis du har problemer med at gro et skæg, kan vi desværre ikke gøre så meget for dig, andet end at anbefale dig at barbere de små konfirmandstubbe af.

By |2019-01-18T13:02:56+00:00januar 18th, 2019|Generelt|