fbpx

Når du overtager et ældre hus

/, Hjem, Sparetips/Når du overtager et ældre hus

Når du overtager et ældre hus

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du skal overtager et ældre hus, så er det måske ikke lige så “nemt” som du havde forestillet dig. Der vil ofte være mange overraskelser i forbindelse med et ældre hjem. Det er selvfølgelig ikke alle ældre hjem der kræver en kærlig hånd, men alderen og standen kan altså variere gevaldigt, og det kan ofte være meget store projekter hvis man skal igang selv.

Ofte når man overtager et ældre hus, så kan der være kælder, garage, skur eller måske loft som ikke er tømt. Det var måske ikke lige fordi man forventede, at skulle kører frem og tilbage fra lossepladsen. Hvis det ikke er genstande af værdi for dig, kan det være en kedelige opgave. Man kan også risikere at det er et dødsbo man overtager, og derfor kan der være mange ting som skal ordnes.

Hvad gør man?

I forbindelse med dødsbo kan der være mange ting der skal ordnes som ikke er for sarte sjæle. Der skal desinficeres og muligvis skadedyrbekæmpes, man skal også have neutraliseret lugten. Så du skal igang med at vælge hvad der skal smides ud, og hvad der skal beholdes? Det som skal beholdes skal renses hvis det er møbler tæpper og andet. I nogle tilfælde kan det også være at man ikke kan redde tæpper eller møbler, og de skal defor aftages. Det kan være svært at rengøre et tæppe ordenligt og det er en svær opgave at gå til selv, da ældre tæpper ofte er skrøbelige og kan gå i stykker af moderne eller stærke rengøringsmidler.

Få hjælp

Hvis du overtager et dødsbo, så kan det helt klart anbefales at få professionel hjælp. De fleste opgaver som skal udføres og i de slemme tilfælde er svære, og kræve erfaring. Det kan også være du bare ikke gider at køre til lossepladsen.

 

By |2019-02-05T10:26:50+00:00februar 5th, 2019|Generelt, Hjem, Sparetips|