fbpx

Mand: Sådan plejer du bedst din hud

//Mand: Sådan plejer du bedst din hud

Mand: Sådan plejer du bedst din hud

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste mænd er, i modsætning til kvinder, knap så gode til at pleje og beskytte deres hud. Det resulterer i, at mange mænd døjer med tør og irriteret hud særlig i forbindelse med barbering. Det kan du heldigvis undgå ved blot at få opbygget en god hudplejerutine. Herunder får du gode råd til, hvordan du kan pleje din hud.

Plej huden før, under og efter barbering

I forbindelse med barberingen er det en god ide at bruge en god og mild barberskum. Det forebygger irritation og giver et flot og glat resultat. Køb en god barberskum og påfør skummen huden inden barbering.

Under barberingen er det vigtigt, at du bruger en god barberskraber med gode barberblade. Brug f.eks. Gillets Fusion ProGlide Power barberblade. Gode barberblade giver også det bedste resultat, da du undgår at barberbladet river i hårene.

Efter barbering er det en god ide at skylle ansigtet i vand. På den måde fjerner du løse hår og rester af barberskummen. Efter barberingen har din hud brug for ekstra fugt. Afslut derfor din barbering med en god fugtgivende ansigtscreme. På markedet findes gode ansigtscreme særlig egnet til mænd.

Få bugt med uren hud med en daglig rutine

Lider du af uren hud? Du kan komme den urene hud til livs ved at have en daglig hudplejerutine, hvor du renser huden blidt.

Start din rutine med at bruge en mild ansigtsrens til uren hud. Undgå stærke produkter med mange unødige tilsætningsstoffer, da dette kan irritere den urene hud.

Efter ansigtsrensen har huden brug for fugt. Køb en god fugtgivende ansigtscreme som plejer huden. Du kan vælge at supplere din daglige hudplejerutine med en spot stift. Denne kan du påføre på særlige ramte områder i løbet af dagen eller natten over. Spørg evt. på dit lokale apotek hvad de kan anbefale til din hud.

By |2019-06-24T00:00:00+00:00juni 24th, 2019|Generelt|