fbpx

Mand: Hvordan skal dit hjem indrettes?

//Mand: Hvordan skal dit hjem indrettes?

Mand: Hvordan skal dit hjem indrettes?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som mand er man måske ikke den største designer og det med at indrette en bolig stilfuldt ligger nok ikke øverst på listen. Mange mænd foretrækker et rum med en simpel organisering og helst så lidt rengøring som muligt. Det vil sige, at der formentlig ikke er fyldt med nipsting i et mandehjem.

Men vi kan ikke komme udenom det: hjemmet skal indrettes, og her er det op til dig, hvordan dit hjem skal se ud. En god ide, før man begynder at lede efter gode og billige møbler, er at gøre op med sig selv, hvad der er afgørende for en. Et vigtigt kriterie for mange mænd er ”magelighed”. Det kan f.eks. være den store chaiselong i stuen, som man kan flyde ud i, imens fjernsynet står tændt. Den er også perfekt til, når vennerne kommer på besøg, da der er plads til alle. Sammen med et sofabord til maden og drikkevarerne bliver drenge-aftenen ikke meget bedre. Og er sofaen af læder, behøver I ikke bekymre jer, hvis der spildes på den. Det er væk igen på meget kort tid med en våd klud.

Et andet krav er ”funktionalitet” – at genstandene fungerer, som de skal, og hvis de har flere funktioner, er det endnu bedre. Og sammen med funktionalitet kommer ”kvalitet”. Dette er ikke nødvendigvis afgørende for alle mænd, da kvalitet ofte betyder, at udgiften bliver større. Men, hvis møblet er af høj kvalitet, behøves udskiftning af det ikke så tit.

Til sidst kan det betyde noget, at møblerne er ”praktiske”. Det er ikke altafgørende, at rummene er æstetiske, men så længe der er de basale genstande, skal alting nok gå sin gang. Af den grund kan det være en ide at have nogle reoler eller skabe til opbevaring og et par komfortable møbler som en sofa og en seng.

By |2019-08-07T09:13:45+00:00september 7th, 2019|Hjem|