fbpx

Mænd skal også sy

//Mænd skal også sy

Mænd skal også sy

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Af hva siger du?

Ja – du læste rigtigt, mænd skal også sy. Er der noget som en mand, der kan sy en knap i en skjorte. Det hænder fra tid til anden, at der ryger en knap af skjorten og det er jo rimelig upraktisk. Dette gør at du ikke kan knappe skjorten, som den bør knappes. Ikke nok med det, så kommer det heller ikke til at se særlig pænt ud, at din skjorte mangler en knap. Den kommer til at se ud som noget, der ikke sidder, som det skal. På de fleste skjorter i premium klassen hører der faktisk typisk en ekstra knap med. Denne knap er enten syge fast foran på skjorten for neden, ellers medfølger den i en lille pakke, som du får med ved køb.

Praktisk at kunne sy en knap på sin skjorte

Den ekstra knap er præcis med, for at du kan sy den på, hvis du mister en af de andre knapper på skjorten. Det er ikke bare for at den skal se godt ud eller se mere speciel ud. Det er rent faktisk af praktiske årsager, at den medfølger. Hvis du mister en knap, ser det som sagt ikke så godt ud. Derfor er det meget praktisk selv at kunne sy f.eks. en knap på din skjorte. Det kan være at du først opdager at din ynglings skjorte mangler en knap, samme dag, som du skal fest. Men når du skal til at sy, skal du bruge sytråd. Dette hører ikke med din skjorte og du bliver af den grund nødt til at købe noget selv. Er du i tvivl om, hvor du kan købe sytråd, så kan du kigge her.

Bliv hurtig klar

Hvis du har noget sytråd, som passer til skjorten og du kan sy, så kan du hurtigt få syet den ekstra knap på. Så selv om du først opdager det samme dag, som du skal bruge den, så kan du stadig nå at blive klar. Du behøver derfor ikke at vælge en skjorte som ikke passer til det outfit, som du havde i tankerne til festligheden.

By |2018-11-15T09:05:35+00:00november 15th, 2018|Påklædning|