fbpx

Løs skænderier og uenigheder med kæresten

/Løs skænderier og uenigheder med kæresten

Løs skænderier og uenigheder med kæresten

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er i særdeleshed vandskelligt at have skænderier eller konflikter med en kæreste – især hvis man også bor sammen. I dette tilfælde er man hele tiden i hinandens selskab, så dårlige stemninger kan blive forværrede, da man ikke lige har et sted, hvor man kan komme væk fra den anden. Derfor gælder det om at løse problemerne hurtigst muligt, så de ikke udvikler sig til noget skadeligt for forholdet. Det første og vigtigste skridt er at realisere, at der er et problem og gå efter at løse det. Hvis I er opsatte på at løse problemet, skal I nok få det løst.

Sådan løser eller undgår du problemer og konflikter

  • Hvis skænderierne kun bliver værre og problemet større, kan I overveje at løse konflikter i parforholdet med en mediator. En mediator tager ud til jer og hjælper jer med at forstå problemet og derefter løse det.

  • Du skal forstå, at din bedre halvdel måske også har den bedre forståelse af konflikten. Du har ikke altid selv ret, og det kan være, at denne konflikt er en af de gange, hvor du ikke har ret. Forstå hvor den anden kommer fra.

  • Hvis et skænderi opstår, så prøv at løs det med det samme. Undgå at gå sure hver til sidst, det giver konflikten tid til at sætte sig i jer begge. Snak om skænderiet og det bagliggende problem lige bagefter (selvfølgelig efter de stærke følelser har lagt sig lidt).

  • Lev i kompromis. Et parforhold handler om at give og tage. Et perfekt parforhold handler om balance, hvor I lever som Ying og Yang, og begge får noget ud af forholdet. Sørg for at gå på kompromis (til en vis grad) hele tiden.

  • Kompromiserne skal forstås overordnede. I de detaljerede og specifikke scenarier kan det være en god idé at gøre, hvad den anden part synes.

By |2019-08-05T00:00:00+00:00august 5th, 2019|Ikke-kategoriseret|