fbpx

Lav en investering med gutterne

//Lav en investering med gutterne

Lav en investering med gutterne

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Leder du efter en investering i sjov og kvalitetstid med dine gutter? Så bør du helt klart overveje, om I skal købe et sommerhus. Det lægger op til, at I kan holde ferie sammen. Det er noget, I er fælles om, og så kan I endda være heldige at tjene en skilling på det.

Udlejning af sommerhus og skat

I skal næppe holde ferie i sommerhuset hele året, så I kan overveje, om I vil leje det ud noget af tiden. Det er en god måde, at få investeringen til at rende rundt. Derudover er det jo bare fedt, hvis I tjener nogle ekstra penge, I kan bruge på at hygge jer sammen.

Der er selvfølgelig nogle regler for udlejning af sommerhuset. Der er bl.a. nogle regler, når det kommer til udlejning af sommerhus og skat. Hovedreglen er ret nem: Betal din skat.

Hvis I vil gøre det endnu nemmere for jer selv, kan I vælge at udleje sommerhuset gennem et udlejningsbureau, så tager de sig nemlig af det med skat. Derudover er jeres bundfradrag også større, hvis I udlejer gennem et bureau, så det er en win-win-situation.

Sådan vælger I et godt sommerhus

Når I skal vælge sommerhuset, er der nogle ting, I skal tænke over. Nedenfor har vi listet nogle af de vigtigste ting, I skal overveje, før I køber et sommerhus.

  • Beliggenhed – Det er mest attraktivt at have et sommerhus på Vestkysten. Men I bør også tænke over, at afstanden fra jeres bopæl til sommerhuset ikke skal være alt for stor. Det skal være nemt for jer at tage på en drengeweekend.

  • Afstand til strand – Hvis I er vandhunde, skal I have et sommerhus tæt på vandet.

  • Faciliteter – Har I brug for opvaskemaskine, internet, TV-pakke og boblebad?

  • Kvadratmeter – Der skal være sengepladser til jer alle og eventuelt også til jeres kærester.

By |2020-12-19T00:00:00+00:00december 19th, 2020|Økonomi|