fbpx

Lær hvordan du kan udskrive fra iPad til trådløs printer

//Lær hvordan du kan udskrive fra iPad til trådløs printer

Lær hvordan du kan udskrive fra iPad til trådløs printer

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vil du gerne udskrive nogle filer fra din iPad til trådløs printer? I så fald bør du læse denne guide til udskrivning fra iPad til trådløs printer. Her får du en kort (men forhåbentlig fyldestgørende) introduktion til hvordan du skal gøre.

Sørg for at Bluetooth er sat til på begge enheder

Først og fremmest bliver du nødt til at sikre dig at Bluetooth er slået til på begge dine enheder. Det er nemlig den eneste måde du kan udskrive fra iPad til trådløs printer, når du ikke vil benytte et kabel til forbinde enhederne.

Din Ipad og din trådløse printer skal nemlig have en anden måde hvorpå de kan forbindes med hinanden. Og det kan de ved hjælp af Bluetooth. Med denne særlige form for trådløse forbindelse lader du begge enheder vide, at de skal gøre sig klar til at kunne matches med en anden enhed. Og så handler det blot om at få de to enheder til at finde hinanden.

Match de to enheder med hinanden

Efter at du har sat Bluetooth til på begge enheder skal du have de to enheder til at finde hinanden. Hvis de ikke har matchet med hinanden før, skal du selv ind og gøre det manuelt.

Det er som regel nemmere at styre dette fra din Ipad, da du nemmere kan se hvilke andre enheder der er til stede i nærheden, som har Bluetooth sat til. Fra den kan du ofte finde frem til en længere liste over de enheder i nærheden, som er klar til at matche med din Ipad.

Og du burde her også gerne kunne finde den trådløse computer. Den burde hedde noget med dens model navn og ellers har den muligvis et særligt navn til forbindelse via Bluetooth. I så fald vil det stå på selve printeren.

 

 

 

By |2020-10-31T02:51:37+00:00oktober 2nd, 2020|Generelt|