fbpx

Længes du efter en færdigblandet cocktails smag? Så læs med her

//Længes du efter en færdigblandet cocktails smag? Så læs med her

Længes du efter en færdigblandet cocktails smag? Så læs med her

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skab rammerne for en god mandeaften – også selv hvis I ikke kan være så mange samlet under ét tag. Intet tager brodden af det kedelige coronaliv bedre end en lille cocktail, og inde på justserveit.dk kan du få en færdigblandet cocktails opkvikkende alkohol leveret lige til døren.

Du kan få cocktails leveret på flaske, men faktisk er der også tilbud på at leje en dispenser, der kan tappes drinks fra. Vælger du derfor at holde en hyggeaften med fåtalligt bekendtskab, kan du således leje fx tre dispensere fyldt med hver sin lækre cocktail – og dét gør dig populær.

Lej en dispenser til de små fester med vennerne

Cocktails fra justserveit.dk tæller bl.a. drinks lavet på rom, økologisk gin og vodka samt tequila og akvavit, hvor der følger spændende tilbehør med, når du lejer dispenser, i form af pynt til dine drinks, isterninger og sugerør. Altså får du alt stillet til rådighed, hvad angår nødvendige redskaber for at stable en vild mandefest på benene. Og bartender? Det skal I ikke tænke på.

Hold virtuel fredagsbar – så holder I god afstand

Er du ikke så tryg ved at samle venner udefra hjemme hos dig, når pandemien stadig hærger, så er virtuelle fredagsbarer en løsning. Dette koncept går kort fortalt ud på, at du bestiller en færdigblandet cocktail i flaske hjem til alle kammeraterne, hvor I så kan videochatte sammen og fylde jeres glas med samme drink – evt. et alkoholfrit alternativ til dine fornuftige venner.

Tjek tilbud – prøv en ny færdigblandet cocktails smagsprofil

Tøv ikke med at tjekke tilbud på færdigblandede cocktails leveret lige til døren. Du får nogle nye smagsoplevelser, en undskyldning for at hygge dig med vennerne og kan på den anden side af pandemien måske holde et arrangement, hvor du lejer dispensere i noget større skala.

By |2020-12-31T00:00:00+00:00december 31st, 2020|Fest|