fbpx

Lad dig ikke afvise, hvis du har plads inden længe

//Lad dig ikke afvise, hvis du har plads inden længe

Lad dig ikke afvise, hvis du har plads inden længe

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kender du det…

Rigtig mange når at opleve denne situation, hvor du står og skal til at flytte i noget større, men i mellemtiden falder du over den motorcykel som du har haft i søgelyset i rigtig mange år – og den er til salg til en rigtig god pris. Du tænker at det ikke kan lade sig gøre, da du ikke har plads før du er flyttet, og du må afvige for tilbuddet – men sådan behøver det ikke at være. Du glemmer sikkert at der er rundt omkring i landet er en lang række lagerhoteller, som tilbyder lagerdepoter, hvori dine inventarer kan stilles i – heriblandt en motorcykel.

Lad være med at holde dig tilbage

Så bare fordi du ikke er flyttet endnu, så betyder det altså ikke at du ikke kan købe det som du altid har drømt om, inden da. Mange køb i en mands liv kan være et once in a life time køb, og du skal derfor ikke træde tilbage for de chancer som du får. Du vil ærgre dig over at du ikke gjorde købet, flere år efter, og en anden person vil i stedet få glæde af den motorcykel, som kunne have været din. Så køb den motorcykel, eller hvad du ellers har forelsket dig i, som du ikke har plads til det næste stykke tid – og stil den/det på et lagerhotel i mellem tiden, indtil du er på plads i det nye hus.

Du vil ikke fortryde det

Når du har købt din motorcykel, og den står klar på lagerhotellet, er der ingen tvivl om, at du slet ikke kan vente til at i får nøglerne til det nye hus. Det bliver en periode hvor du har sommerfugle i maven, hver eneste dag, og du sætter nærmest krydser i kalenderen, for hver dag der går.

By |2019-01-09T08:44:36+00:00januar 9th, 2019|Køretøjer|