fbpx

Kom tyven i forkøbet og få dit hjem sikret

/, Hjem/Kom tyven i forkøbet og få dit hjem sikret

Kom tyven i forkøbet og få dit hjem sikret

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Indbrud på private hjem er på sit højeste, derfor er det vigtigt at du tænker over hvordan du kan undgå indbrud i dit hjem, da det faktisk kan være det som gør forskellen for en rigtig glem oplevelse. At være udsat for indbrud er ikke en rar følelse, det er følelsen af der er en som har krænket dig, og bevæget sig ind i dit hjem, for at stjæle og rode rundt i dine ting. Heldigvis er der ikke mange indbrud idag hvor boligejerne er hjemme, de fleste indbrud sker på ejendomme hvor der ingen hjemme er.

Politiet bliver bedre og bedre til at finde ud af hvem tyven er, men desværre halter deres ressource til at fange dem. Det har man blandt andet set i den nye TV2-dokumentar “Hvor er politiet?”. I dokumentaren ser man butiksejere der har tilbageholdt tyveknægte, og har bevismaterialet på kamera, men politiet har ikke tid til at hente tyven, og de må gå fri, og videre til næste butik.

Det er vigtigt at få styr på hjemmet inden man bliver en del af den uheldige statistik. Derfor har vi samlet nogle gode råd til at holde tyven ude.

Udskift dine låse

Det vigtigste er at du får skiftet din lås ud regelmæssigt. Låse bliver nedslidte, og dem af ældre årgang er meget nemme at få op. Derfor kan det betale sig at tage en snak med din låsesmed, for at hører hvad de mener er den bedste lås til dig.

Gør det svært for tyven

Tyven er på jagt efter “nemme” hjem at bryde ind i, så hvis de kan høre at der står en stor schæfer-hund på den anden side af døren, så kan det godt være de vender om og tager et andet hus. Det er derfor vigtigt at hjem udsender signaler der gør det mindre attraktivt for tyven at vælge dit hjem. Det kan fx være at sætte alarm skilte op, så tyven ved der går en stor grim alarm af hvis de bryder ind. Det kan også være at du sætter udendørslamper op, som lyser tyven op hvis de går hen mod dit hjem.

By |2019-02-05T09:48:14+00:00februar 5th, 2019|Generelt, Hjem|