fbpx

Implantater

//Implantater

Implantater

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Smilet er en stor del af det førsteindtryk, vi giver verden. Det er dog ikke alle, der er født med de perfekte tænder og det perfekte smil – men det betyder ikke at man ikke stadigvæk kan få det perfekte smil. Uanset, hvad der forhindrer dig i at vise dine tænder frem i et vaskeægte smil, så kan der uden tvivl gøres noget ved det, så du endnu engang kan finde det perlehvide, strålende smil frem fra gemmerne og smile til verden! Her er blot et par ting, du kan få gjort ved en tandlæge, som kan give dig lysten til at vise dine tænder frem i et ægte smil igen.

Hvis du mangler tænder, så kan du få lavet implantater. Implantater fungerer som en kunstig rod lavet af titanium, som erstatter den eller de manglende tænders rødder. På selve implantatet kan man enten sætte en enkelt krone, en tandbro eller en protese.

Kroner

Tandkroner er varige og stabile løsninger til bevaring af tænder, der er ødelagte på grund af bl.a. caries og rodbehandling. Kroner kan sammenlignes med en hætte, som sættes på den beskadigede tand og beskytter tanden mod yderligere skade.

Tandproteser

En tandprotese er en aftagelig erstatning for tænder. Tandproteser er en rigtig god løsning, hvis du for eksempel har mistet en tand eller to, da en tandprotese kan erstatte både enkelte, flere eller alle tænder, så du igen kan blive glad for at smile med tænderne.

Tandbro

En tandbro er – i modsætning til en tandbro – en fastsiddende løsning til erstatning af en eller flere tænder, hvor man fastsætter en kunstig tand mellem to naturlige tænder. En kvalitetstandbro kan typisk holde i op til 20 og 25 år.

Hvis du går og er ked af dine gulve tænder, så kan en tandblegning give dig dit vindende, hvide smil tilbage. Der findes mange forskellige former for tandblegning – det skal dog siges at der oftest ikke er den store hjælp at hente ved de hjemmeblegningskits, du kan finde i din lokale Matas. Hvis du virkelig vil have bleget dine tænder, så er det uden tvivl pengene værd at få det gjort ved en tandlæge.

By |2019-09-24T00:00:00+00:00september 24th, 2019|Generelt|