fbpx

Hvilket smartwatch skal jeg vælge? Få gode råd med på vejen her

//Hvilket smartwatch skal jeg vælge? Få gode råd med på vejen her

Hvilket smartwatch skal jeg vælge? Få gode råd med på vejen her

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være super svært at finde ud af, hvilket smartwatch man skal vælge. Det kan også være svært at vejlede i, hvilket der er bedst at købe. De seneste år har udviklingen af smart watches og outdoor ure taget kvantespring fra, hvad man ellers havde forestillet sig var muligt. Ligesom telefonen var blevet vores forlænget arm, ja så har smartwatches nærmest integreret alle de samme ting, som en mobiltelefon.

Derfor er der mange ting at kigge efter, når du skal finde det bedste smartwatch. Det første du skal spørge dig om er nok, hvilke funktioner har du overhovedet behov for? Derefter er det en god idé at finde ud af, om uret er kompatibel med de andre devices du bruger. Er du til Android, Apple, Garmin, eller kan det stadig arbejde sammen med din anden elektronik, uden at du skal til at igennem en masse bøvl.

Vi ville gerne slynge en masse relevante features ud, som du skal kigge efter. Det kunne være batterilevetid, GPS, vandtæthed, eSIM, og meget andet, der kunne være relevant. Kan det eksempelvis bruges sammen med din Spotify playliste, eller har uret ikke adgang til lige netop din yndlings musiktjeneste?

Det kan være svært at finde rundt i den jungle der er af gode ure. De bliver som sagt hele tiden forbedret, og de gamle falder ikke specielt meget i pris. Derfor er det med at kigge efter nogle nye skud på stammen, men helst heller ikke helt så nye, at du ikke kan kigge efter brugeranmeldelser. Det er næsten det bedste måde at finde ud af på, om det ur du kigger efter, skulle leve op til dine forventninger.

Vi har lige været afsted på Caminoen, og en rigtig stor del af dem der vandrer ruten tracker deres daglige tur med et outdoor ur. Nogle skulle næsten lade deres ur op dagligt, men andre nøjes med ikke at have GPS’en tændt konstant, og så kan uret holde strøm i mere end en uge. Så det kommer ofte an på, hvor meget og hvordan du bruger dit ur.

Ja, vi kommer desværre ikke frem til en præcis konklusion på spørgsmålet: Hvilket smartwatch skal jeg vælge? Vi ville gå med et mærke du kender, der er kompatibel med andre af dine elektroniske devices. Dertil skal du egentlig bare prøve at afdække dit behov, inden du investerer i noget, som du måske slet ikke har brug for, eller som din mobiltelefon allerede klarer for dig.

 

By |2022-05-24T01:11:48+00:00maj 24th, 2022|Generelt|