fbpx

Hvad skal du bruge dine feriepenge til?

//Hvad skal du bruge dine feriepenge til?

Hvad skal du bruge dine feriepenge til?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er ganske få dage til, at de fleste af os, kan bede om at få vores indefrosne feriepenge udbetalt. Hvor meget du får, afhænger naturligvis fuldstændig af hvor meget du tjener, eller rettere hvor meget du har tjent sådan ca. det sidste års tid. De indefrosne feriepenge 12,5% af din løn. Der er tale om 5 uger indefrosne uger i alt, og om bekendt er det i første gang 3 af disse udbetaler man kan anmode om.

Hvor meget får du?

Der er som nævnt tale om 12,5% af lønnen. Tjener du eksempelvis 30.000 kroner om måneden  svarer det til, at du får ca. 25.000 kroner, hvilket du så skal betale skat af.

Der er altså tale om et ganske anseeligt beløb, og modsat eksempelvis årsopgørelsen, er der ikke både dem der skal have og dem der skal betale. Det er alle lønmodtagere, der får penge. Håbet er naturligvis at det sætter godt gang i forbruget.

Vores bedste råd er da også, at du bruger pengene, eller i hvert fald en del af dem. Det er penge, der bliver givet lidt som en gave (selvom det er vores egne penge), og derfor er det også en god ide at bruge dem på en gave til sig selv.

Køb noget du længe har ønsket dig

Det kan godt være, at pengene ikke lige rækker til den bil du har ønsket dig hele livet, men det det kan være, at du længe har gået med en drøm om en lækker jakke, men ikke lige har kunne spare sammen. At bruge pengene på lidt luksus, er noget der både kommer dig og samfundet til gode, vel og mærke hvis du køber det i en dansk butik eller webshop.

Her er tre gode råd til havd du skal købe, som du vil have glæde af i mange år, når der dumper nogle feriepenge ind på kontoen.

En lækker skindjakke.

En skindjakke holder i mange mange år, og er en bundsolid investering, for selvom den er dyr, så er den billig på den lange bane. På Stayclassy.dk kan du finde en masse forskellige lækre modeller for et hvert budget.

En lækker taske

Tasker ikke kun noget kvinder går op i, eller sådan bør det i hvert fald ikke være. Køb en lækker taske, som du kan have i mange år. De kan koste mange tusinde kroner, men det er pengene værd.

En god middag

Vi danskere er vilde med at spise ude, og vi gør det meget. Book et bord på en af de bedste restauranter og få en oplevelse for livet. Det kan godt være det koster 4-6.000 kroner, men du får en oplevelse du sent vil glemme, og branchen har brug for det.

 

By |2020-09-28T10:54:23+00:00september 16th, 2020|Generelt|