fbpx

Hvad gør du hvis du er låst ude?

//Hvad gør du hvis du er låst ude?

Hvad gør du hvis du er låst ude?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi kender det vel næsten alle sammen, vi har været i byen midt om natten og fået smidt vores nøgler væk, hvad gør man så? Nogle har ofte et par ekstra nøgle hos naboen eller hos nogle venner/familie der bor i nærheden, hvis man skulle være så uheldig. Men det er ikke lige alle der har et så troværdigt forhold til deres naboer, eller lige har nogen i nærheden, der kan have ekstranøglen. Der kan der nogle gange ikke være nogen anden udvej end at ringe til en låsesmed.  

Hvorfor overhovedet låse døren? 

I Danmark sker der omkring 30.000 indbrud om året, det svare til ca et indbrud hver 20. Minut, og det er endda selvom antallet af indbrud om året er faldet markant siden 2009.
De fleste tyve slår til om fredagen og lørdagen, eller om aftenen fra mellem 16 og 20 da mange har travlt med at handle, besøge venner eller lave fritidsaktiviteter.
Nordsjælland og især Fredensborg, er et de områder i Danmark der sker flest indbrud hos private. Derfor anbefales det at sikre sit hjem, med en ordentlig lås og husk nu at lås døren.
Så hvis du skulle få brug for en låsesmed i Nordsjællands området, kan vi klart anbefale laasop
Som yder en top kvalitet af låseservice, besøg Laasop låsesmed Fredensborg

Gode råd til at undgå at smække dig selv ude 

Det bedste råd er som nævnt tidligere at have en nøgle hos en ven eller familiemedlem i nærheden, eller hos naboen, hvis du kan stole på dem.
Derudover kan prøve at sørge for at have dine nøgler i den samme lomme hver gang, for så bliver du hurtigere opmærksom, hvis dine nøgler lige pludseligt ikke er der.
Der findes også smart låse, hvor du kan låse op med din telefon, men så er du ligevidt hvis det er den du smider væk.
Det bedste råd er bare at være opmærksom, og husk nu altid at låse døren, tyve kan hurtigt finde ud af om din dør er låst eller ej. 

By |2019-02-06T09:49:52+00:00februar 6th, 2019|Hjem|