fbpx

Hold den vildeste firmafest

//Hold den vildeste firmafest

Hold den vildeste firmafest

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste virksomheder holder firmafester, og det gør de primært fordi at de ved at det øger det sociale sammenhold, og det øger samtidigt også motivationen for at arbejde.
Derfor er det også vigtigt at man som festansvarlig, laver nogle firmafester, som medarbejderne vil huske og snakke i lang tid efter om. 
Nogle firmaer kan nemlig godt være tilbøjelige til at holde de samme typer fester, så festen lidt for forudsigelig, og hurtigt går i glemmebogen igen. Vi vil derfor komme med nogle forslag til hvordan man kan holde den fedeste firmafest. 

Temafest 

En temafest kan være en god måde at lave en fest som de fleste synes er sjov, men som de også vil huske i lang tid efter. Nogle af de mest populære temafest temaer er f.eks. 80er fest, hvor alt skal være i 80ernes ånd. Så musikken skal være 80er musik, mad og drikkevare skal være 80er stil. Så menuen kan lyde på rejecocktails, millionbøf og trefarvet is. Derudover kan der servere klassiske 80er drinks som isbjørn, brandbil og andre. Folk skal klædes ud i 80er tøj. Så man går all in på temaet. 

Lad andre stå for din fest 

Hvis du ønsker at lave en fuldstændig uforglemmelig firmafest, skal du overveje at lade et professionelt eventbureau stå for din fest. Fordelen ved at lade et bureau stå for planlægningen af din fest, er at de kan planlægge en fest du umuligt selv ville kunne arrangere, da de kan trække i nogle kontakter. Noget andet godt ved at lade dem stå for din fest er at du under selve festen, kan nyde festen og ikke skulle tænke på at det hele spiller, og at der skal ryddes op når festen er slut.
Et godt bureau vil lave en fest i samarbejde med dig og din virksomhed, så i får lige præcis den fest i drømmer om. 

By |2019-04-02T13:14:54+00:00april 2nd, 2019|Business|