fbpx

Herremoden – frisurer til mænd

//Herremoden – frisurer til mænd

Herremoden – frisurer til mænd

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Moden skifter med sæsonerne – og herrernes hårmode er ingen undtagelse. Og selvom kalenderåret skriver 2019, er der som altid fundet god inspiration i tidligere årtier. Vi ser nærmere på hvilke her.

De unge

Det er 90’erne, som inspirerer hårmoden til de yngre mænd. Pandehåret er dog lidt pjusket til, så der opstår en fræk kombination mellem det mere velfriserede hår og let uglet hår. Desuden skal frisørerne være varsomme med at tage trimmeren i brug her hvor det står på den kolde sæson. Nakken må nemlig gerne være tykkere og have lidt længde – dog uden der går ’svenske’ tilstande i det. Tænk i stedet Brandon i Beverly Hills 90210, så har du en idé om tykkelsen samt længden.

De lidt ældre herre

For de lidt ældre herre er er det vigtigt, at håret er velklippet i siderne. Det vil, sammen med en top med mere volumen, måske også minde om netop førnævnte Brandon Walsh, men hos det en smule ældre publikum er forskellen, at det pjuskede og drengede look skal føjes til side for en mere gele-sat frisure.

Alternativt – og til den mere rå type – er et textured cut, som man f.eks. kender det fri britpoppen, en sikker vinder. Her liver håret klippet meget pjusket og vil man dyrke rock and roll stilen fuldt ud, kan man eksperimentere med sine bakkenbarter. Ønsker man ikke dette, er en tætklippet side stadig helt fint. Uanset siden, vil toppen give et lettere grunge-præget look, der egner sig særdeles fint til dem, der ikke ønsker for meget længde eller arbejde med håret.

Skal du bruge en klipning, så vælg en frisør, der har forstand på herremoden, som f.eks. på denne hjemmeside.

Husk! Selv hvis du skulle ende med en frisure, der kan kræve godt med voks eller gele, så vær varsom med at vakse håret med shampoo FOR tit. 2 gange ugentligt bør være tilstrækkeligt – og husk! Det er ikke godt for din hovedbund, hvis du vandrer rundt med vådt hår i den kolde årstid. Brug derfor evt. en føntørrer.

By |2019-09-24T09:19:33+00:00september 22nd, 2019|Generelt|