fbpx

Her er de hotteste modestile i 2019

//Her er de hotteste modestile i 2019

Her er de hotteste modestile i 2019

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er altid svært at følge med i tøjmodens altid omskiftelige tendenser. Hvad der er på mode den ene dag kan være outdatet den næsten. Derfor er du måske lidt eftertænksom, når du skal købe tøj ind, som gerne skal være en del af den nuværende mode. Frygt dog ej, det er muligt at holde sig på modebølgen og ride den hele vejen i land. Du kan eksempelvis holde dig til mærker, brands eller designs, der har en historik med at holde sig tæt på moden, hvorved du aldrig er langt fra det perfekte look – se mere her.

Stilene, der har indtaget 2019

Her er nogle eksempler på stile, der holder hele 2019 og nok også ind i fremtiden:

  • Grunge er delvist tilbage. Hermed forstået at det lettere farverige, delvist cozy og altid tjekkede tøj, der var i høj mode under musikgenren grunges fremspring.

  • Nu vi er ved tilbagevendinger, så er denim også delvist tilbage – mest i form af de lysere denimbukser. Disse lyse denimbukser skal gerne stå i kontrast med f.eks. en navyblå jakke, ellers kan looket hurtigt blive lidt ensformigt og afbleget i farverne.

  • Når det kommer til jakkesættet, er den brune farve ved at gøre sit indtog. Den kommer tilbage fra 1970’erne, men har altså nu fundet sin vej til 2019 med andre retro-stile. Brun kan være af mange forskellige nuancer og kan kombineres med især farverige skjorter som blå og lilla.

  • Camo-trenden er efterhånden mere end en trend, den er efterhånden blevet en del af mange folks garderobe – og trenden fortsætter i 2019. Camo kan sættes på næsten alle former for tøj – især veste og sommerjakker bærer mønsteret godt.

  • Det helt store i øjeblikket er street-stilen, der stadig kører derudaf og ikke stopper foreløbig. For at springe med på vognen kan f.eks. bæltetaske over skulder.

By |2019-10-26T00:00:00+00:00oktober 26th, 2019|Påklædning|