fbpx

Har kæresten fået et for stort overtag med indretningen i hjemmet?

//Har kæresten fået et for stort overtag med indretningen i hjemmet?

Har kæresten fået et for stort overtag med indretningen i hjemmet?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I mange parforhold er det kvinden, der ofte har de mest kreative idéer, når det kommer til at indrette hjemmet. Derfor kan det også være hende, som får det længste strå, når det kommer til at beslutte, hvordan hjemmet skal se ud. Det behøver dog ikke nødvendigvis at være sådan, og som mand kan man sagtens have gode idéer og løsninger til, hvordan hjemmet skal indrettes. Der findes mange forskellige måder at gøre det på, og det handler egentlig blot om at komme i gang.

Lad lyst og interesse vælge

Ét af problemerne i forhold til indretning for mænd kan være, at der mangler kreativitet, når det kommer til at indrette sit hjem. I virkeligheden kan man sige, at det vigtigste er, at det er éns interesser, som bestemmer hvad der skal ske. Har man en klassisk farhumor, kan man købe nogle plakater med nogle af de sjoveste jokes, som man kan hænge op i stuen, på badeværelset eller i stuen. Ligger éns interesser inden for whiskey, kan man også købe et flot whiskeybord, som pryder stuen med det fulde lager, man ligger inde med. Mange whiskey-borde har i øvrigt meget flotte og tidløse designs, og derfor er det bestemt muligt at kombinere med det eksisterende indretningstema i hjemmet.

Indrette sit eget ”man-room”

Orker man ikke at tage kampen op med den bedre halvdel i fællesrummene, så kan man alternativt vælge sit helt eget ”man-room”, hvor kæresten eller konens ideer og tilstedeværelse er forbudte. Her kunne man evt. kombinere ovenstående ideer og gå all-in på egne indretningsideer. Fordelen ved ”man-room”-et er, at man har mulighed for at have sit helt eget frirum alene eller når gutterne er på besøg. Her kan man spille playstation, drikke whiskey eller bare høre høj musik uden at skulle tage stilling til den bedre halvdel.

By |2019-12-11T12:44:33+00:00december 11th, 2019|Hjem|