fbpx

Har du flagermus på loftet?

//Har du flagermus på loftet?

Har du flagermus på loftet?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du er slet ikke i tvivl, når flagermus er sluppet ind i din bolig. Flagermus larmer nemlig rigtig meget, idet de orienterer sig ved hjælp af ultralydskrig, som de bruger til at danne sig et overblik over omgivelserne. Flagermusen er også især aktiv om natten, så den larmer allermest, når du prøver at sove.

Flagermusen er derudover også kendt for at efterlade ildelugtende urin og ekskrementer, der hurtigt spreder en kvalmende, sødlig og ammoniakagtig lugt. Udover at du skal leve med den forfærdelige stank i din bolig, så tiltrækker denne stank også andre skadedyr, heriblandt væggelus. Væggelus er skadedyr, der lever i vores sengetøj, puder og dyner og efterlader os med røde mærker og irritationer fra bid.

Flagermus er altså irriterende gæster i sig selv, men kan med tiden forværre hele situationen, når flere og flere flagermus og andre skadedyr inviteres med indenfor. Det er derfor absolut nødvendigt, at du prioriterer bekæmpelse af flagermus på loftet så hurtigt som overhovedet muligt. Men hvordan bekæmper man flagermus?

Som det første skal det lige nævnes, at flagermusen er et fredet dyr i Danmark. Det betyder, at du ikke må skade flagermusen, når du prøver at komme af med den. Du må således ikke bruge hverken gift, fælder eller lignende, som kan skade flagermusen i processen. Det gør lige hele processen meget sværere. Mange vælger derfor at tilkalde professionel hjælp, men da disse skadedyrsbekæmpere også skal tage hensyn til, at flagermusen er fredet, er denne proces ofte meget langsom.

Heldigvis er der en anden løsning, som kan afhjælpe problemet både hurtigt og effektivt – og så endda til en lav pris. Løsningen hedder Gnaversirenen. Gnaversirenen er et ultralydsapparat, som udsender en højfrekvent lyd, som stresser flagermusen og sender den på flugt fra dit loft – og så kommer de heller ikke tilbage. Gnaversirenen er desuden også effektiv mod rotter, mus og mår, så din hjem er godt beskyttet mod flere af de absolut værste skadedyr, der kan finde vejen indenfor.

By |2021-04-20T00:00:00+00:00april 20th, 2021|Hjem|