fbpx

Gode råd til dig der er virksomhedsejer

//Gode råd til dig der er virksomhedsejer

Gode råd til dig der er virksomhedsejer

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At være leder af en virksomhed er et kæmpe ansvar. Du skal ikke blot tænke på nye varer, tal og forbedrede resultater. Der er meget mere til det. Du kommer ingen vegne med tallene på bundlinjen, hvis ikke alt på arbejdspladsen fungerer både socialt og praktisk.

Vær i dialog med dine ansatte

Når du har en virksomhed, er du naturligvis interesseret i, at dine medarbejdere dukker glade op på arbejde, for det betyder, at de er mere motiverede til at yde deres fulde på jobbet. Du kan gøre dine medarbejdere gladere ved f.eks. at være i dialog med dem jævnligt. Du skal sørge for, at de bliver hørt og set. Jo lavere magtdistancen er mellem jer, jo bedre resultater vil I også kunne komme frem til i fællesskab. Det giver generelt god atmosfære på arbejdspladsen.

Informer om sikkerhedsrutiner

Dine ansatte skal gerne føle sig trygge, når de tager på arbejde. Det er dit ansvar, at brandsikkerheden er i orden, og at I har et alarmsystem, der fungerer. Hvis ikke der er styr på det, kan du finde alarmløsninger til erhverv her. Udover at have det på plads, er det en god idé en gang hvert halve år at samle alle medarbejdere til et informationsmøde om jeres sikkerhedsrutiner på stedet. Hvad skal man gøre, hvis der er brand? Og hvad gør man, hvis alarmen pludselig går? Det er vigtigt, at alle har styr på den slags og føler sig trygge.

Ros dine ansatte

Det er vigtigt, at du roser dine ansatte, hvis de har opnået et nyt og flot resultatet. Det vil give dem en kæmpe motivation til at fortsætte deres gode arbejde. Du kan f.eks. vise dem, at de har gjort det godt, ved at give dem et specielt ansvar eller en helt ny og anderledes opgave. Så viser du, at de er en vigtig del af et team.

By |2019-10-29T00:00:00+00:00oktober 29th, 2019|Business|