fbpx

Gode råd til en tæt isolering af bolig

//Gode råd til en tæt isolering af bolig

Gode råd til en tæt isolering af bolig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du i gang med at isolere hjemmet? Eller skal du i gang med et nybyggeri, hvor isoleringen skal spille maksimalt? Lige meget, hvad du har af planer i forbindelse med isolering af bolig, så kan du få nogle gode tips netop her. Læs med, og bliv klogere på, hvordan du kan isolere dit hjem bedst muligt. 

Spar penge med en god isolering i din bolig

Synes du, at din varmeregning er lige lovlig høj, så må du ikke tøve med at gøre noget ved det. Med en god isolering i dine vægge og under dit tag kan du gøre din varmeregning mere udholdelig. Hold varmen inde i huset fremfor at skyde alt varmen ud gennem de ikke-isolerede vægge og tynde tag. Ikke nok med, at det er godt for pengepungen, så er det også godt for dit helbred. 

Få et tæt, isoleret vindue

At isolere omkring et vindue eller en dør er ikke altid det letteste. Man vil gerne have åbningen helt tæt, men samtidigt med god luft til isoleringen, så den ikke bliver fugtig og usund at have indendørs. Derfor kan du med fordel købe en kronliste med klæb, som hjælper dig med at få et tæt vindue. Køb den her.

Hjælp hinanden

Når du skal i gang med at indsætte isolering i en bolig, kan det måske godt virke en smule uoverskueligt, inden du kommer i gang. Derfor kan det være super smart at alliere sig med en bekendt eller fagkyndig person, som kan hjælpe med at udføre isolering godt og sikkert, og samtidigt kan være med til, forhåbentligt, at gøre arbejdet lidt sjovere og lidt nemmere at komme igennem. Så hvad venter du på? Tag en ven under hånden og få lavet en god isolering i din bolig.

 

By |2020-09-01T07:00:44+00:00september 1st, 2020|Business|