fbpx

Gode råd til dig som anvender blækpatroner

/, Generelt/Gode råd til dig som anvender blækpatroner

Gode råd til dig som anvender blækpatroner

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Her er en lille guide til dig som måske står og overvejer at købe dig en blækprinter til hjemmet, om hvad du skal være opmærksom på når du skal købe blækpatroner.

Vær opmærksom når du køber blækpatroner.

Som det aller første i din købsproces, når du skal ud og erhverve dig nogle nye blækpatroner er selvfølgelig, at du tjekker op på din printer. Du skal altså vide hvilket mærket din printer er. Alle producenter har deres egne blækpatroner, og det er derfor ret væsentligt at du altid har styr på hvilke du skal købe.

Blækpatroner er som udgangspunkt et billigere alternativ, i forhold til fx laserpatroner. Men vi anbefaler dig at du ikke gå alt for meget på kompromis med prisen. Vi anbefaler dette, da der ikke er den store forskel på prisen, i forhold til kvaliteten. Vores bedste anbefaling er selvfølgelig at du køber en såkaldt XL patron, da det meget bedre kan betale sig. I en almindelig blækpatron kan der være helt ned til 11 ml blæk, hvorimod i en XL patron er der helt op til 35 ml blæk og der er ikke meget forskel på prisen.

Du skal altid sørge for at købe blækpatroner som indeholder enkelte farver. Køber du en blækpatron som indeholder alle tre basis farver i samme patron (cyan, magenta og gul), risikere du at bruge dine penge på spildt blæk. Det skal forstås på den måde, at disse ”combi” patroner ikke snakker særlig godt sammen. Når du fx har brugt op af den gule farve, og KUN den gule farve. Så vil patronen automatisk fortælle din printer at der ikke er mere blæk. Printeren kan derfor ikke printe flere ark med farver. Det betyder at du kan gå ud og købe dig en ny patron, selvom dine to andre farver stadig er fyldte med blæk.

 

By |2018-08-22T13:25:01+00:00august 16th, 2018|Elektronik, Generelt|