fbpx

Følg med moden og skift dit gamle fyr ud med et pillefyr

//Følg med moden og skift dit gamle fyr ud med et pillefyr

Følg med moden og skift dit gamle fyr ud med et pillefyr

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi lever i et koldt land, og vi kan ikke komme udenom at skulle fyre op, for at kunne holde varmen. De fleste i dag har fjernvarme, men hvis du har eget hus og selv skal stå for opvarmningen, af vand og varme, findes der olie- el og pillefyr. Pillefyre er ved at blive mere og mere udbredt og trendy at have i hjemmet, ikke kun pga. Det er nemmere end fyringsolie, men også fordi det både er miljø- og økonomivenligt. Et pillefyr kan snildt spare dig flere tusinde kroner om året, i forhold til tradionelle olie eller el fyre. Man siger at man ca. Spare 60% i forhold til oliefyr og op til 70% i forhold til elfyr.
Et pillefyr har i gennemsnit tjent sig selv hjem, efter 2-4 år. 

Hvordan fungere et pille fyr?

Et pillefyr virker ved at du køber som regel en palle med piller, som hældes i et magasin eller skubbes fra et eksternt magasin over i pillefyret. Her trækkes de videre ind i et forbrændingskammer, hvor varmen fra ilden overføres til vand på forskellige måder.
Der findes dog lidt forskellige typer af pillefyre, nogle som er lidt billigere, men som kræver en del mere vedligeholdelse, og andre som er lidt dyre, men som kun kræver du fylder og tømmer pillefyret engang imellem. Du kan se et lille udvalg af pillefyre her. 

Det helt nye indenfor pillefyre er det man kalder Ready to burn pillefyre. Disse er skabt til folk der ingen intention har om at skulle bruge meget tid på at tilslutte og vedligeholde. Disse fyre er klar til at blive sat op, uden vild kabelføring, eller samleri.  

Så det er bare med at finde det pillefyr der opfylder ens behov/krav, og så eller bare for investeret i det, både for din økonomi men også for miljøets skyld. Som man siger, jo før du for investeret i et, jo før for du tjent det hjem igen.  

By |2019-01-29T12:00:43+00:00januar 29th, 2019|Hjem|