fbpx

Få flydende energi på arbejdspladsen!

//Få flydende energi på arbejdspladsen!

Få flydende energi på arbejdspladsen!

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

”wwwwwiiiiiizz” ”Wrommmm” ”Brrrrrr”.

Lyden af en juicer der igen og igen presser saft og kraft fra grøntsager og frugter ned i et glas.

Folk står i kø med fagen fuld af frugt og grønt som de skal have presset til deres frokost. Der er virkeligeheden på flere arbejdspladser rundt om i Danmark.

For nogen kan det måske lyde vanvittigt, kun at spise juice til frokost, mens det for andre et det mest naturlige

 

Juicepressere, slowjuicere og lignende dukker op flere og flere steder i hjemmene. Instagram feeds er fyldt med fotos af farverige safter i flotte glas, og man ser venner som kommer smoothies og juice i alle regnbuens farver på flasker. Så hvorfor ikke flytte den sundhed dille på kontoret, hvor det kan være svært at huske at medbringe en sund frokost fem dage om ugen?

 

Sådan kommer du/I i gang.

For det første skal du have en juicer til kontoret og det kræver måske at du starte med lidt lobbyarbejde blandt kollegerne. Hvis ikke firmaet betaler, kan du måske overbevise nogle kolleger om at opdele omkostningerne til den fælles juicer. Juicere fås i alle prisklasser og der er sandsynligvis noget at passe de fleste budgetter og behov.

 

Opskrifter

Dernæst skal du bruge opskrifter. Der er en overflod af fødevarebloggere, der har brugt utallige timer i deres køkken, der finder du perfekt sunde og farverige juiceopskrifter. Det vigtige er at finde ud af, hvilke smag I kan lide og så sørge for at have disse ingredienser tilgængelige. Få dem evt. bragt ud eller skiftes til at handle grøntsager ind til alle som er med i ordningen. Det er altid bedst at være flere, så man kan købe et stort udvalg af frugt og grønt og på den måde har stører mulighed for at varierer og prøve noget nyt.

Se at komme i gang med flydende frokost, Det er sundt og variationsmulighedrene mange.

Velbekomme,

By |2018-08-20T09:10:29+00:00august 20th, 2018|Business|