fbpx

Hold en perfekt firma Julefrokost for kollegerne.

//Hold en perfekt firma Julefrokost for kollegerne.

Hold en perfekt firma Julefrokost for kollegerne.

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Julen er lige om hjørnet, og hvis du har fået til opgave at være vært for den ultimative firmajulefrokost, så har du to muligheder: At står for det selv eller vælge at finde et sted hvor alt er planlagt for jer. Uanset hvad di vælger, så er der hjælp at finde her…

Vær en glad vært

Først og fremmest er en vellykket julefrokost en med en afslappet og glad vært. Find genvej i din menu – Du behøver altså ikke lave alting selv. Få noget af maden udefra og nøjes med at lave et par lækkerier selv. Hvis du selv nyder festen, så vil dine gæster også gøre det.

Måske bliver det allerbedst, hvis for blot sørger for at vælge er skønt sted som kan står for et hele. På den måde sikre du at alle kan slappe af og hygge sig uden nogen konstant har værts rollen.

Der er mange muligheder alt efter hvad I er til. Man kan holde en storslåede festlig Firmajulefrokost på VEGA i København eller man kan vælge at booke et lille forsamlingshus, hvor de står for det hele eller blot lægger lokaler til.

Forbered dig i god tid

Der er mange ting du kan lave på forhånd og fryse indtil den store dag. F.eks, Sovs, leverpostej, brunekartofler.

Mængder

Der er en tendens til at når man samles til jul, så skal der være meget mad. Sørg for, at du har masser af mad, uden at overdrive det, å en masse går til spilde. Ekstra kartofler, kød og sovs er en god start. Find ud af hvad dine kolleger bedst kan lide og sørg for at der er nok af det og måske mindre af noget det. Husk at tage hensyn til at nogen fra dit firma måske er Vega ner eller allergikere.

Uddelegér

Del opgaver ud til andre! En person kunne være ansvarlig for at dække bordet, mens en anden tager sig af drikkevarer – så du kan fokusere på madlavning. Vær taknemmelig for alles indsats – opmuntring og ros når man langt med!

 

God firma julefrokost.

By |2018-08-20T07:55:58+00:00august 20th, 2018|Fest|