fbpx

Find inspiration til nye haveprojekter her

//Find inspiration til nye haveprojekter her

Find inspiration til nye haveprojekter her

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du kan lide at være ude i din have og være i gang med nye projekter, er det lige præcis tiden for det, nu hvor vejret bliver bedre og bedre. Måske du henover vinteren har tænkt på nye haveprojekter, som du skal i gang med. Hvis ikke du har nogle specifikke projekter i tankerne, kan du få noget inspiration her.

Byg en ny og lækker terrasse

En terrasse kan fungere som et helt perfekt samlingssted for venner og familie. Men det er kun, hvis din terrasse er rar at være på. Hvis du har en terrasse, der ikke bliver brugt så ofte, kan det skyldes, at du ikke føler dig godt tilpas der, eller at du ikke kan lide din terrasse. Hvis det er tilfældet, kan du springe ud i at lave en helt ny. Hvis du laver en helt ny terrasse, kan du lave den lige præcis sådan, som du gerne vil have den, så du kan få en masse god brug ud af den.

Hvis du vil have en terrasse af fliser, kan du f.eks. vælge belægningssten fra easy-stone.

Lav en hyggelig køkkenhave

Når du har en have, er der noget rigtig hyggeligt over at have forskellige spiselige ting rundt omkring, som du kan bruge i din madlavning eller spise af direkte fra haven. Hvis du vil i gang med et nyt projekt, kan du f.eks. lave en køkkenhave med forskellige afgrøder i. Du ska bare finde det rette sted til den og finde ud af, hvad du vil så deri.

Byg dit eget haveskur

Hvis du kan lide projekter, der kræver lidt mere håndværk, kan du f.eks. bygge dit eget haveskur. Hvis ikke du allerede har et skur i din have, vil du få stor gavn ud af det. Du kan nemlig opbevare alle dine haveredskaber, havemøbler, potter m.m. derinde, så det ikke går i stykker.

By |2020-06-24T11:31:48+00:00maj 31st, 2020|Hjem|