fbpx

Får du tilset dine tænder, mand?

//Får du tilset dine tænder, mand?

Får du tilset dine tænder, mand?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Tidligere har det været rapporteret, at kvinder er mere flittige end mænd, når det kommer til at overholde deres tider hos tandlægen.

Tendensen kendes i forvejen fra lægeverden, hvor man bruger mange penge på kampagner for at få mænd til at lytte mere til deres krop og generelt blive bedre til at passe på sig selv.

Måske det er den klassiske fortælling om manden som det stærke køn, der betyder, mange synes det er spild af tid og penge at besøge tandlægen, når man ”ikke fejler noget”. Desværre kan den indstilling ende ed at blive dyr.

Tandlægen opdager problemerne i tide

Hos vores lokale tandlæge i Brande er de ikke i tvivl: alle – både mænd og kvinder – skal huske at besøge tandlægen efter den aftale, der indgås i deres klinik.

Årsagen er, at tandlægen holder øje med tændernes sundhed og kan anbefale ud fra disse periodiske syn. Det betyder, at kommer man som mand til tandlægen med f.eks. et påbegyndende hul, så kan tandlægen opdage det og behandle det, inden det bliver dyrere og måske ender med en porøs tand, der skal erstattes.

På samme måde kan tandlægen se, hvis man drikker for meget sodavand eller kaffe, hvis tobakken går særligt hårdt ud over tænder og tandkød eller hvis man blot børster for hårdt derhjemme.

Fidusen er naturligvis, at man dermed får anbefalinger, som gør det mulgit at bevare et sundt sæt tænder længere igennem livet – og at man ikke pludselig er nødt til at bruge mange tusinde kroner på tandoperationer eller behandlinger.

Har du forsømt tandlægen? Så gør dette!

Er du en af dem, der kan genkende billedet med at blive væk fra tandlægen? Har du måske endda forsømt din tandlæge igennem flere år?

Så bør du straks ringe til din lokale tandlæge og bestille en tid. Har du ikke en klinik, så find en nær dig, der har gode anmeldelser (undersøg dem via Google eller Trustpilot) og kontakt dem så.

Det er altid bedre at handle her og nu end at vente yderligere til problemerne er blevet for omfattende. Dette gælder i øvrigt både for tandlægen og den almindelige læge.

By |2021-07-09T00:00:00+00:00juli 9th, 2021|Generelt|