fbpx

Få styr på udstyret til din traktor

//Få styr på udstyret til din traktor

Få styr på udstyret til din traktor

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du fornylig er blevet ejer af en traktor, er du sikkert interesseret i at få fat i det rigtige udstyr til den. På denne side kan du se og købe diverse former for udstyr til netop det arbejde, du skal lave.

Pallegafler og bagtipskovle

Noget af det udstyr, som du muligvis er interesseret i, er en pallegaffel eller en bagtipskovl. Men inden du køber dette udstyr, bør du være opmærksom på forskellene i de forskellige modeller, da disse redskaber er dyre, og der er ingen grund til at betale for ekstra egenskaber, som du alligevel ikke vil få brugt.

Bagtipskovl

En bagtipskovl kan som regel findes med en bredde på 120 cm til 200 cm, og de fås enten med en mekanisk eller hydraulisk tip. Bagtipskovle fås også med eller uden bagdør. Om du skal vælge en bagtipskovl med eller uden bagdør kommer an på, hvad du skal bruge den til, da der kan være fordele ved begge dele.

Transportkasse

Bagtipskovle er gode til mindre opgaver, men hvis du derimod har brug for en større transportkasse, kan du se på transportkasser til traktorer. Transportkasser til traktorer er større end bagtipskovle, og du kan dermed transportere mere på én gang.

Pallegaffel

En pallegaffel kan også være praktisk at have og kan fås i flere størrelser ligesom med bagtipskovlene og transportkasserne. Derfor skal du overveje, hvad og hvor store genstande du skal bruge pallegaflen til, inden du køber den.

Køreklar?

Det er en god ide at tjekke, at bagtipskovlen eller transportkassen er køreklar, når du modtager den. Du vil helt sikkert gerne i gang med at bruge dit nye udstyr, ligeså snart du modtager det. Derfor er det ikke sjovt, hvis du skal til at fumle med at gøre udstyret køreklar, men det er sjovere, hvis du bare kan sætte udstyret på traktoren og køre afsted.

 

By |2019-07-30T06:32:51+00:00juli 9th, 2019|Køretøjer|