fbpx

Få styr på din skiferie

/, Generelt/Få styr på din skiferie

Få styr på din skiferie

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du en af de mange danske ski entusiaster som tager på skiferie med familien eller vennerne i efterårsferien, så er det ved at være sidste udkald hvis i stadig ikke har styr på alt udstyret til når i skal afsted.

Her får du en hurtig liste over de vigtigste ting som du skal huske, når du drager mod andre højder.

 

Skiudstyr

Når man skal på skiferie, så skal man selvfølgelig også huske alt sit skiudstyr. Men selvom at det lyder nemt at huske, så er der faktisk mange elementer som er betegnet som skiudstyr. Du skal fx huske udstyr som skihjelm, skibriller, skivoks og rygskjold, bare for at nævnte nogle af dem. Lige derfor alle dele samme sted dagen før, så du er sikker på at det kommer med.

 

Tøj

Når du står på ski, er du også hård ved dit tøj, når du af og til vælter i sneen, Du skal derfor være sikker på at dit tøj er af god kvalitet, og at det kan tåle mange års hårdt brug. Skal du have et sæt skitøj som du kan bruge år efter år på din skiferie så skal du købe et sæt fra Tierra. Deres kvalitet er helt i top, og så er tøj lavet af 100% bio-baserede materialer. Du kan købe Tierra produkter her.

 

Sygesikring/forsikring

At stå på ski er en risikable og farlig sport. Du skal derfor være sikker at hele familiens forsikringer og sygesikringer er i orden. Hvis uheldet er ude, og du ikke har styr på forsikringer og sygesikringer, så kan det blive en meget dyr affære.

 

Udlandske trakfikregler

Køre i selv til jeres destination, så er det vigtigt at du har sat dig ind i de landes trafikregler, som i kører i gennem. Skal du fx have snekæder på dine dæk, eller er din bil i den korrekte miljø katagori.

By |2018-10-10T12:59:49+00:00oktober 10th, 2018|Ferie, Generelt|