fbpx

Få den bedste herretur eller drengerøvstur

/, Generelt/Få den bedste herretur eller drengerøvstur

Få den bedste herretur eller drengerøvstur

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Herreture er altid en god måde at lave nogle aktiviteter med kammeraterne, som er udover det sædvanlige. På en herretur bliver man rystet sammen, og får bare lov til at slå sig løs. Det er altid sjovt at kunne konkurrere mod sine venner, målet er selvfølgelig altid at vinde over dem, men i sidste ende har man det bare skægt sammen. Der er mange forskellige muligheder når man skal planlægge herreturen, derfor har vi samlet favoritterne. Hvis dig og kammeraterne ikke har prøvet nogle af mulighederne endnu, så kan det stærkt anbefales.

Fodboldgolf

Den gode sommer aktivitet er selvfølgelig fodboldgolf. Der findes højst sandsynligt en fodboldgolf bane indenfor en rimelig afstand, og derfor er det den perfekte mulighed for at komme ud og få en god hyggetur med vennerne. Ved banerne plejer der at være små håndholdte trailere man kan fylde op med hvad man nu har lyst til(øl).

Klassikeren

Når vi siger klassikeren, mener vi selvfølgelig den gode gammeldags bowlinghal. Bowlinghallerne idag byder altid på lidt mere end bowling. Nogle bowlinghaller har idag lasergame, gokart og mere. Det er den største mulighed du får, for at slå alle dine venner i nogle svære konkurrencer. Bowlinghaller er altid et sikkert hit, men de fleste har nok prøvet at bowle før, så det vil ikke være den store overraskelse.

Escape game

Escape games er noget af det som har været meget oppe i tiden. Man lever sig ind i en lille historie, hvor man skal prøve at “slippe fri” eller vinde. Det gør man ved at løse nogle gåder der bliver opstillet for en. Lidt ligesom at være med i en thriller eller gyser, da disse escape games ofte har et gyser tema.

Klatrepark

Tag ud og klatre i trætoppene med dine kammerater. Der findes en del parker idag, hvor man klatrer rundt i oppe i træerne på en zip-line. Man bliver konfonteret på ens mod og frygter for at give slip. Det er ikke alle der er ligeglade for højder, og her får du helt klart mulighed for at se nogle af dine kammerater på dybt vand.

Teambuilding

Hvis du har prøvet alle muligheder kan du eksempelvis hyre et teambuilding event, af et eventfirma som laver teambuilding events i det meste landet. Eventfirmaet har et hav af muligheder du kan sammensætte og vælge til din herretur med vennerne.

By |2019-02-07T07:46:39+00:00februar 7th, 2019|Fest, Generelt|