fbpx

Er dit hjem ved at ved slidt at se på?

//Er dit hjem ved at ved slidt at se på?

Er dit hjem ved at ved slidt at se på?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi kender det vist alle sammen temmelig godt. Vi har utrolig lykkelig for vores hjem i 90´erne, men efter et årti blev det for hverdags agtigt, og vi trængte til noget forfriskning i 00´erne – og ja, mænd kan og godt gå op i indretningen. Da der så var gået endnu et årti, skete fuldstændig det samme, og vi begyndte at skifte 00´er moden ud med 10´erne. Der er nu snart gået endnu et årti, og det er så småt begyndt at føles for dagligdags agtigt at se på sine møbler efter hånden. Vi vil derfor godt give dig en liste over de møbler som du skal skifte ud inden for de næste par år, hvis du gerne vil følge med tiden og udviklingen. Alle de nævnte møbler kan købes på https://www.designovation.dk

Loungestol

Komforten i vores møbler bliver kun bedre og bedre med tiden, og de udvikler sig hele tiden – så de passer perfekt til vores behov. Et af de møbler som er meget in for tiden, er loungestolen fra brandet Lille Petra. Du finder ikke en stol i dag, med en bedre komfort end denne lækre sag.

Cirkel formet borde

Tidens tendens inden for borde har bevæget sig tilbage til de cirkel formet af slagsen. Disse utrolig elegante borde, gør det nemt at kunne have samtale med alle omkring bordet, da man har udsyn til alle og en hver. Du skal derfor ikke kæmpe med at se forbi din sidemand, hvis du skal tale med den næste i rækken. Et bord fra Disc Table, er tiden hotteste inden for den kategori.

Daybed

Hvorfor skal man altid gå ind i sin seng, for at slappe af, for så skal redde den efter man har ligget der i 10 min. Her bliver en daybed din løsning for dette problem. Vi kan godt lide at tage nogle pauser i løbet af en dag, hvor vi bare lige skal ligge lidt ned. Her er en daybed fra Fritz Hansen det helt oplagte valg, til det moderne hjem.

By |2018-12-06T07:59:08+00:00december 6th, 2018|Hjem|