fbpx

Drømmer du også om at få en mountainbike, som kan køre i alle slags terræn?

//Drømmer du også om at få en mountainbike, som kan køre i alle slags terræn?

Drømmer du også om at få en mountainbike, som kan køre i alle slags terræn?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange går tit og drømmer om, at udvide sin horisont, prøve noget nyt og udfordrende. Dette er tit en eller anden vil sport, som virker ret uopnåelig, både i pris, men også i forventning.

Et rigtig fedt og udfordrende alternativ til de lidt for vilde sportsdrømme, kunne være at køre mountainbike. På en MTB kan man få lov at køre i noget vildt terræn, samt at udfordre sin krop til det yderste. Sporten kan også let laves om til en sjov ting for venner og familie, hvor det ikke nødvendigvis behøver at være noget vildt.

En MTB er derfor en meget alsidig cykel, som kan imødekomme rigtig mange behov. Den kan være på alle slags underlag og så er det også en cykel som kan tåle at blive beskidt, uden at gå i stykker af det.

Så hvis man gerne vil have en billig MTB, kan man kigge på mountainbikes inde på Velomio.com.

Man finder som sagt rigtig mange gode bud på billige MTB inde på Velomio.com, her sammenlignes priserne nemlig mellem mere end 150 cykelforhandlere, hvilket gør at man absolut finder de bedste priser på markedet.

Når man skal ud og investere i en ny MTB, skal man være opmærksom på nogle forskellige ting. Overordnet er der to forskellige slags mountainbikes, disse er hardtail eller fullsuspension. Forskellen mellem disse er at en hardtail, kun har affjedring foran, hvorimod en fullsuspension har affjedring både foran og bagpå. Dette betyder at en hardtail MTB absorberer stødende fra underlaget, hvorimod en fullsuspension aftager stødende og er mere behagelig at køre på.

Derudover skal man også kigge på hjulstørrelserne. Tyndere hjul på MTB gør det lettere i sving, mens tykkere hjul gør det lettere at køre over forhindringer.

By |2020-05-30T00:00:00+00:00maj 30th, 2020|Træning|